Theressita kérdése:
Annyi mindent olvasok itt a babatervezésről. Lehetséges, hogy egy esetleges pozi teszt még nem ok a feltétlen örömre?
Figyelt kérdés
fals teszt, méhen kívüli, korai vetélés, kémiai terhesség, későbbi gondok...
Egyáltalán mikortól érdemes informálni másokat a dologról? (férj,szülők, rokonság, barátok, főnök...)(egyelőre elméleti a kérdés, de remélem, nem sokáig.)
2016. okt. 1. 21:39
1/6 anonim válasza:
Mi nem foglalkoztunk ezzel, legelső pozitív tesztnél elmondtuk annak, aki érdeklődött. (Második baba, mindenki kérdezte, mikor tervezzük a kistesót, mi mondtuk, hogy úgy néz ki, úton van.) Nem ezen múlik, hogy megmarad-e vagy sem. Mindenki tisztában van vele, hogy egy koraterhességből még bmi lehet.
2/6 anonim válasza:
Nézd, gond mindig lehet, de nem szabad így hozzáállni. A férjednek szerintem nyilván azonnal mondd el, aztán eldöntitek hogy a többi családtagnak, barátnak, stb. mikor jelentitek be. Van aki kivárja a 12.hetet, olyat is láttam már aki 6 hetes UH képet rögtön felnyomott a facebookra, szóval egyéni ki hogy érzi kivel és mikor akarja közölni. A főnöknek ha esetleg megterhelő vagy bármiért veszélyes munkát végzel, esetleg gyakran vagy rosszul amiért nem tudsz úgy dolgozni, akkor érdemes hamar elmondani, ha nincs ilyenről szó akkor későbbre hagyhatod a tájékoztatást, azért illik közölni mielőtt észre lehetne venni, és ha korrekt akarsz lenni akkor időben, hogy legyen idő embert keresni a helyedre.
3/6 anonim válasza:
Általában, a 12. hetet szokták megvárni. A 12. hétig a terhességek 25 százaléka vetéléssel végződik.
De én a főnökömnek pl. hamarabb szóltam mert veszélyes munkát végeztem, így amint megtudtam az ötödik héten utána nemsokkal már szóltam neki. A szüleimnek csak kb. a 10. héten szóltunk.
4/6 anonim válasza:
Én újjongva meséltem a családnak és a barátnőimnek. Úgy voltam vele,hogy nem ezen múlik. Sógórnőm titkolta és a 8. héten elhalt a magzat. Igazából senki sem tudott mit kezdeni a helyzettel mert azt sem tudtuk, hogy terhes volt. Így már nem kellett volna elmondania, hogy egyáltalán ez történt vele. Emiatt is gondoltam azt, hogy inkább várja mindenki ezt a csodát.
5/6 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt párodnak nyugodtan el mondhatod és akkor lehetsz biztos benne mikor az orvos is megerősítette hogy terhes vagy.. Én a többi rokonnak 12. Hét után mondtam el és van egy két barát aki még csak most tudta meg 26+1 hkm
6/6 anonim válasza:
Párommal azonnal megosztottam hogy pozitív lett a teszt , annyira boldog voltam hogy egy percig sem tudtam volna magamba tartani . A családnak viszont 12. hétben jelentettük be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!