3 napja mindjárt megjön érzés,10-es teszt 4 nappal ezelőtt negatív? Nálatok hogy volt?
Szeptember 29 -október 2 körül nem várom, 29-én már elkezdtem érezni a mindjárt megjön érzést, egészen a mai napig de semmi nem történt. Mindkét petefészkemnél érzek enyhe szurkálást, hol a jobb, hol a bal oldalon. Barnázással szokott kezdődni, de most semmi, mèg csak halványan sem.. Viszont 4 napja délutáni vizeletből csináltam one step 10-es érzékenysgű tesztet, ami egyértelműen negatív lett, így akkor kizártam a terhességet. Szerintetek reménykedhetek még azért? Volt olyan akinek nem várt előtt 1-2 nappal még negatív lett a teszt, de babás volt?mikor mutatta ki nektek legkorábban a terhességet?
Ha nem jön meg ma, akkor holnap reggel első vizeletből csinálok egy tesztet, 25-ös, boltit veszek, ez a 10-es vaterás teszt volt, lehet, hogy ez is baj lehetett? Várom a tapasztalataitokat!:-) köszönöm!
amig nem jön meg van remény.
nekem a második terhességemnél, majd a 6. hét végén lett csak pozi a tesztem.
szóval persze attól hogy most még negatív nem várt napján lehet pozi
Lehet korai volt a 4 nappal ezelőtti teszt, pláne délutáni vizelettel. Ha úgy tesztelsz hogy még nem is késik, célszerű reggeli elsőből elvégezni, még akkor is ha 10-es érzékenységű.
Szóval még bármi lehet. Drukkolok! Majd írd meg az eredmény!
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:)
Én úgy vagyok vele, hogy nem gondoltam rá eddig, hogy sikerülhetett, főleg a negatív 10-es teszt után, ami állítólag kimutarja màr nem várt előtt a terhességet. 29-én tök abban voltam, hogy meg is jön, kész. Csak fura, mert nekem nem szokott előtte 2-3 napokkal jelentkezni az érzés mire megkön, max 1 nappal előtte, de átlagban reggel ha éreztem, estére meg is jött, max másnap délelőtt. Ha negatív lesz a teszt nem fogok elkeserednj, mert simán lehet, hogy most éppen elôbb megéreztem a mensit, hogy közeledik. Nem vagyok rágörcsölve, de örülnénk nagyon a férjemmel...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!