Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja mindjárt megjön...

3 napja mindjárt megjön érzés,10-es teszt 4 nappal ezelőtt negatív? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés

Szeptember 29 -október 2 körül nem várom, 29-én már elkezdtem érezni a mindjárt megjön érzést, egészen a mai napig de semmi nem történt. Mindkét petefészkemnél érzek enyhe szurkálást, hol a jobb, hol a bal oldalon. Barnázással szokott kezdődni, de most semmi, mèg csak halványan sem.. Viszont 4 napja délutáni vizeletből csináltam one step 10-es érzékenysgű tesztet, ami egyértelműen negatív lett, így akkor kizártam a terhességet. Szerintetek reménykedhetek még azért? Volt olyan akinek nem várt előtt 1-2 nappal még negatív lett a teszt, de babás volt?mikor mutatta ki nektek legkorábban a terhességet?

Ha nem jön meg ma, akkor holnap reggel első vizeletből csinálok egy tesztet, 25-ös, boltit veszek, ez a 10-es vaterás teszt volt, lehet, hogy ez is baj lehetett? Várom a tapasztalataitokat!:-) köszönöm!

2016. okt. 1. 13:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

gondoltam leírom, hogy mi lett azóta.

Nem mentem dokihoz, múlt hét csütörtökön terveztem, hogy megyek, mivel még mindig nem jött meg.

A ciklusom 2. felében elkezdtem görbét vezetni, a hőm 36-36,2 között mozgott, (elvileg peteérés után) aztán a kérdés kiírása után 2 nappal elkezdett felmenni a hőm, és kiderült, hogy 31. napon volt egy késői peteérésem, és nemhogy terhes nem lehetek, hanem még csak peteérésem sem volt, és valószínűleg azért nem jött meg. Így most október 16.-án kellene megjönnie majd, valószínűleg meg is fog, mert a késői peteéréssel nem számoltam, és nem voltunk "jókor" együtt. Tehát 44. napon fog megjönni, ha egészségügyileg minden rendben van, és remélem igen. :)

2016. okt. 11. 10:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Emiatt érdemes egész ciklusban vezetni a hőt.Nekünk igy sikerült 24 napi ovuból 😊
2016. okt. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!