Petras020 kérdése:
3. napja késik, a teszt ma reggel negatív! Lehetséges még a terhesség?
Figyelt kérdés
Csütörtökön kellett volna megjönnie, hét elején mindjárt megjön érzés,már az sincs. Éjjeli 3x-4x pisilni járok, nappal is picit talán többet. Nyilal, szúrkált a hasam, már ez sincs. Ma reggeli teszt negatív. Adott időben többször volt együttlét, elméletileg ovu napján is. Esélyes még a terhesség?2016. szept. 18. 12:12
1/29 anonim válasza:
Ovu hany napja volt? Sejted vagy tuti?:)
2/29 A kérdező kommentje:
Elméletileg szeptember 1.😊 Előtte is, utána is együtt voltunk. Pont azért, mert elméletileg. De augusztus 27-től 2 naponta
2016. szept. 18. 12:19
3/29 anonim válasza:
Nekem 11dpo a max utana megjon. Keson van peteeresem. Amikor kesett vartam 2napot akkor is negativ volt , 6nap keses utan volt pozi egyertelmuen.:) 1#
4/29 anonim válasza:
Sztem ha nem jon meg tesztelj ujra 1-2nap múlva!:)
5/29 A kérdező kommentje:
Izgalmas várakozás 😊 Azt hozzáteszem, hogy júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót. Augusztus 19-én úgy jött meg időre, ahogy a gyógyszer mellett kellett volna. Viszont merőben más menstruáció volt. Gondolok napok száma, vérzés mennyisége, görcs. (Gyógyszer mellett minden kevesebb volt) 8 évig szedtem.
2016. szept. 18. 12:41
6/29 anonim válasza:
Szia! Kezetfoghatunk. :) Csütörtökön kellett volna megjönnie,tegnap reggeli teszt negatív.Kistesót szeretnénk.
7/29 anonim válasza:
Nekem 2hettel utana lett csak pozitiv ja es tuti hogy mikor volt ovu meg beagyazodas :)
8/29 jm-uk válasza:
Szia, vmi ujsag? En pentekre nem vartam, de teszt megativ lett. Semmi extra tunet kiveve a faradsagot. Tesot szeretnenk, elozo terhessegemnel nagyon fajtak a melleim.
Szoritok, majd szolj, hogy jartal:-).
9/29 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi 😊 Hétfőn megyek orvoshoz 😊 Nagyon szorítok mindenkinek 😊Azóta valakinél valami fejlemény?
2016. szept. 21. 06:33
10/29 anonim válasza:
Nekem sem jött meg. Hétvégén tesztelek, de dokival még vàrok. #3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!