Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napja késik, a teszt ma...

Petras020 kérdése:

3. napja késik, a teszt ma reggel negatív! Lehetséges még a terhesség?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kellett volna megjönnie, hét elején mindjárt megjön érzés,már az sincs. Éjjeli 3x-4x pisilni járok, nappal is picit talán többet. Nyilal, szúrkált a hasam, már ez sincs. Ma reggeli teszt negatív. Adott időben többször volt együttlét, elméletileg ovu napján is. Esélyes még a terhesség?
2016. szept. 18. 12:12
1 2 3
 11/29 jm-uk válasza:
8-as vagyok. Tehnap megjott... Furcsa trefat uz a termeszet neha. Mindenki masnak szoritok:-)!
2016. szept. 21. 13:08
 12/29 A kérdező kommentje:

Fel a fejjel, a következő hónap mindig új reményt ad 😊 Tegnap voltam laborban, hétfőn nőgyógyász. Még mindig semmi... igaz, tesztet sem csináltam azóta, még nálam is bármi lehet.

Másik válaszadó, te hogy állsz? 😊

2016. szept. 22. 07:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelek....
2016. szept. 22. 23:10
 14/29 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2016. szept. 23. 06:08
 15/29 anonim ***** válasza:
Halványan, de ott a második csík.Mèg nem merek neki örülni.8 nap kèsèshez,szerintem nagyon is halvány. :(
2016. szept. 23. 07:50
 16/29 A kérdező kommentje:
Még nálam sincs változás.... Létezik, hogy nem is akkor volt ovu hanem később, de a vélt ovu napján az együttlétből fogan csak később?
2016. szept. 23. 09:08
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikor volt ovum, de a lányomnál 5 hetes terhesen semmit sem láttunk uh-n, 2 hét múlva meg 6 hetesnek megfelelő élő magzatot.2 lehetőség van, vagy később volt ovum vagy elindult a folyamat ès nem sikerült.
2016. szept. 23. 20:25
 18/29 A kérdező kommentje:
Nekem, az előző menstruációból kalkulálva szeptember elsején volt. Előtte is együtt voltunk , és pont aznap is. Lehet, hogy később volt az ovuláció és a szeptember elsején az együttlétből még megfoganhat? Mert akkor annyival csúszik minden...
2016. szept. 24. 12:33
 19/29 anonim ***** válasza:
Nekem is szeptember 1-re írja az ovut a naptár app.Csinálok mèg egy tesztet a hèt közepe felé,tudjam emelkedik a hcg vagy sem.Nem teszteltèl azóta sem?
2016. szept. 25. 07:52
 20/29 A kérdező kommentje:

Tegnap reggelre megjött... Sebaj, ennek így kellett lennie. Sikerült a fiamtól elkapni egy jó kis vírust... Mensi vírus egyszerre letudva, új hónap, új remény 😊

Te hogy állsz? Van fejlemény? Szorítok 😊😊😊

2016. szept. 26. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!