Szerintetek lehetek így terhes, ha megjött rendesen? Többi lent.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy fogamzásgátlót szedek,mentruáció előtt egy héttel feküdtem le barátommal(ittunk,de nem hánytam),belémélvezett és a várt időben meg is jött rendesen a menzeszem,igen sok volt és addig tartott ameddig szokott a 7 napos szünetben.
Viszont most el kezdtem félni, mivel szex óta eltelt 20 nap és már napok óta érzem, hogy feszül az alhasam illetve a derekamat is úgy érzem mintha fájna(igaz napi szinten próbálgattam a tükör előtt, hogy betudom-e húzni a hasam, mivel nem szeretnèk terhes lenni és lehet már ezért fáj a hasam) valamint fehèr folyásom is van.
A hölgynaptárom szerint pont ma van az ovulációs nap, de ugye fogamzásgátlónál nem kène annak lenni.
Szerintetek mitől lehet ez? Csak bekèpzelem? Rendesen megjött, ahogy szokott,ugyanolyan volt a mennyisège,állaga is ès ugyanaddig is tartott, mint szokott.
Szia! Szerintem gyógyszer mellett kicsi az esélye hogy terhes lehetsz.
Meg ha meg jött rendesen akkor nem lehet gond.
De ha nem jön meg a nemvárt napján akkor már tesztelhetsz hogy meg nyugodj! Az meg hogy be tudod-e húzni a hasad az nem jelent semmit😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!