Ha megvan rendesen 5-6 napig biztos nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2hétre jött meg és nem tudom ilyenkor ez hormon zavar vagy más,köszönöm a válaszokat!2017. jún. 3. 16:53
1/8 anonim válasza:
Azért kell egy teszt. Vérzés néha megmarad terhesség alatt.
Ill azért ezt a ki-ki maradást ismertesd nődokival :)
2/8 anonim válasza:
Már a korábbi kérdésednél is meg lett válaszolva, hogy teszt, ha negatív (amit azóta írtál, hogy 2 hét késés után negatív lett, tehát terhes nem vagy), így meg akkor fordulj orvoshoz! Még mindig!
3/8 anonim válasza:
terhesség alatti vérzés nem tart 5-6 napig és nem is úgy néz ki mint egy normális menstruáció. ha az állaga, szine a szokásos akkor nincs mitől tartani.
4/8 anonim válasza:
Nem, gyerekek. Ha hiszitek, ha nem, szülészeten amikor ott gyakorlatoztam, sok-sok anyuka megvallotta, hogy neki bizony 9 hónapig volt menstruációja. Kicsit másabb, de volt.
Pedig tudom, tudom, a méhnyh ilyenekkor esélytelen h leváljék. De vérzése volt. Nekem is kikerekedett a szemem.
5/8 A kérdező kommentje:
Oh nemár :( remélem hogy nem hisz mindkét tesztem negativ volt...
2017. jún. 3. 17:39
6/8 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk te nagyon okos??! Mik vagyunk mi nőgyógyászok,szerinted??!
7/8 anonim válasza:
Mikor teszteltél utoljára???
Mert hogy mikor írtaf ki utoljára azt látom. :-)
8/8 anonim válasza:
Ha nem védekeztek vállald a következményét és ne itt rinyálj,hogy ugye nincs baba,stb. Akkor kellett volna gondolkoznod amikor úgy szexeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!