Mekkora a valószínűsége, hogy terhes vagyok, ha nekem megvolt, a srácnak pedig nem állt fel rendesen, illetve nem is ment el, egyáltalán?
Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 13:02
1/7 anonim válasza:
Ez igen kellemes szex lehetett....
2/7 A kérdező kommentje:
Részegek voltunk, és igen, nem volt jó.
Viszont nekem nem volt meg rendesen, mivel aznap reggel még volt, illetve másnap is, de amikor történt ez az egész, nem igazán.
A lényeg az, hogy mennyi az esély a terhességre?
2017. máj. 17. 13:09
4/7 anonim válasza:
Lefordítom: mennyi az esélye, hogy ejakuláció nélkül, löttyedt pénisszel gyereket tudott-e neked csinálni?!
Bakker. Legközelebb ne legyél ennyire részeg, mert nemi betegséget így is kaphatsz, plusz a következő delikvensnek majd feláll és kész a gyerek.
Facepalm.
5/7 anonim válasza:
Nem valoszinu hogy egy ilyen szexnek nem nevezheto szarakodasbol gyereket sikerult osszehozni :)
6/7 anonim válasza:
...kivéve ha nem jól emlékszik. ;-)
7/7 anonim válasza:
Puha p.cs! 😬😂
Minek fogtatok egyaltalan hozza? Amugy nem sok eselye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!