Szerintetek ha rendesen megjött és fogamzásgátlót is szedek 2-3 éve, akkor lehetek így terhes?
Azzal kapcsolatosan írok, hogy fèlek, hogy terhes lettem fogamzásgátló tabletta mellett. 2 évig nem éltem nemi életet,most június 5.-én lefeküdtem egy fiúval. Június 9.-én megjött a megvonásos vérzésem rendesen, darabos volt, látszódott a nyálkás kisebb nagyobb darab.
Ahogy elmúlt, minden rendben volt. Most a levélen a 6.szemet vettem be, viszont van némi tünetem ès fèlek, hogy ez a terhessèg jelènek is betudható, mivel a szex óta 16 nap telt el. Ilyen tünet a fehèr krèmes-vizes folyás, fura èrzès van a mellemben ès mintha feszülne a hasam alja. Lehet, hogy bekèpzelem,mert mániákusan nèzegetem magamon a jeleket, nagyon fèlek.
Szerintetek mennyi az esèlye a dolognak?
Előre is köszönöm a választ.
8as válaszoló: Nem volt veszítettem el, hanem csak 2 ève nem volt senkim ès nem feküdtem le addig senkivel, így ezèrt jött rám az a fèlelem, hogy okè, hogy megjött, de mi van, ha mèg így is terhes lehetek, mert menzesz előtt 1 hèttel voltunk együtt ès hallottam olyanról, aki terhes lett ès mègis megjött neki.
Az ovulációt lehet èretni fogamzásgátló mellett?
Utolsó előtti válaszolónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!