Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás alatt lehet gyógysze...

Szoptatás alatt lehet gyógyszert szedni?

Figyelt kérdés

Még szopizik a kislányom. Nagyon nehéz leszoktatni. De míg nem szokik le, addig nagyon nem is lesz kistesó. És mi már nagyon szeretnénk.

Ne jöjjetek azzal, hogy de igen is lehet stb stb. Én pont azok közé tartozom akik nem tudnak teherbe esni...

Orvosom kb 4-5 hónapja mondta, hogy ugye le kéne szoktatni, legyen menstruáció. Mert kicsik a peték és kevés is van.

Ugye vannak ilyen gyógyszerek amik elősegítik a peteérést.

Na de mennyire nézne hülyének az orvosom, ha ezt meg szeretném vele beszélni, hogy mi lenne ha? Vajon segítene, stb?

2017. jún. 16. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Fiam még mindig cicizős, 1 éves. 8 hónaptól van ciklusom.

Ti mennyi idősek vagytok?

2017. jún. 16. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira azert nem szeretnek peteerest serkento szert adni. Ezert is ajanlotta a doki az egyszerubb modszert. Raadasul a szoptatas tenyleg gatolja a teherbeesest valamelyest. (Sajat tapasztalat h nem mindig. De van akinel igen.)

En a helyedben rakerdeznek. Hulyenek nezni nem fog legfeljebb kiderul h ezt nem lehet. En azert is vagyok szkeptikus mert szoptatas alatt a legtobbszor hormont se lehet szedni. Masreszt lehet h csak annyi a kockazata a gyogyszernek h elapadna a tej.

Akarhogy is ez csak otletelgetes. Mindenkepp meger egy kerdest. Konkret szerek ismwreteben a doki tud majd valaszolni.

2017. jún. 16. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézni a betegtájékoztatót, és akkor kiderül.
2017. jún. 16. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
2 éves korban tudtam csak elválasztani a babámat..kistesót szerettünk volna de engem abszolút véd a szoptatás. Kaptam clostit meg is fogant de vetélés lett belőle a szoptatásért felelős prolaktin hormon miatt.
2017. jún. 16. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen jellegű gyógyszert NEM javasolt szoptatás alatt szedni. Gondolj már bele, nem c vitamin. Maradjunk csak a "legegyszerűbb", leggyakrabban felírt Clostilbegytre. Ez a legelső gyógyszer, amit felírnak peteérési probléma esetén, mondhatni, a legelső, legszolidabb lépcsőfok a gyógyszerek beavatkozások között. Ez konkréten nem hormon, hanem az agyalapi mirigyre ható gyógyszer. Most komolyan szeretnél a tejedbe agyalapi mirigyre ható gyógyszert, amit a kislányodnak adsz?!?!?! Én is szedtem sokszor, a segítségével lett a kisfiam és a mostani terhességem is, én áldásnak tekintem, hogy létezik, de szoptatás mellett nem, nem és nem. El kell döntened, hogy szoptatás, vagy tesó.
2017. jún. 17. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!