Van itt olyan aki szedett szoptatás alatt Isoprinosine nevű gyógyszert HPV szemölcsök ellen?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt kiderült, hogy HPV okozta condylomáim vannak, kaptam ecsetelőt, de 1-2 hét után mindig előjöttek. 1 hete szültem és nagyon gyenge vagyok, és ma vettem észre, hogy megint előjött több. Hallottam, hogy van ez a gyógyszer rá.2016. nov. 14. 14:34
1/5 anonim válasza:
Ez a gyógyszer immunerősítő, nem a condylomára hat közvetlenül.
Úgy van csak értelme, ha kikezelnek és utána (is) szeded.
Keress egy normális nőgyógyászt!
Nem lenne szabad csak úgy kiadni a condiline ecsetelőt, hisz nem látod, méhszájon, hüvelyfalon is szokott lenni.
A lézeres eltávolítás a leghatékonyabb.
2/5 anonim válasza:
Orvost kérdezd meg káros e szoptatás alatt a babára, mert azt biztosra tudom, hogy terhesség alatt nem szedhető! Nekem herpeszre írta a doki, de felhívta a figyelmem, hogy lehetőleg semmiképp ne essek teherbe míg szedem.
3/5 A kérdező kommentje:
Ma vettem észre, hogy mintha még az ínyemen is az lenne már. Onnan hogyan lehet eltüntetni?
2016. nov. 14. 14:51
4/5 anonim válasza:
Immunerősítő az nem szemölcs elleni szer.
Lányom az állandó felső légúti betegségeire szedi,hátha használ. Nödokihoz menj inkább.
5/5 Mellari válasza:
Az Isoprinosine egy kettős támadáspontú szer. Egyrészt a vírusok számát csökkenti, másrészt immunerősítő készítmény. A nemi és szájüregi szemölcsök kezelésére is használható. De mint szinte minden gyógyszernél, mivel nincs a szoptatásra, ezen idő alatti alkalmazásra vonatkozó bizonyíték, hiteles tapasztalat, így az alkalmazása nem ajánlott. Tényleg keressen fel egy nőgyógyászt ezzel kapcsolatban. Ajánlom Dr. Ragó Zsuzsannát, aki szaktekintély a nemi szemölcsök területén. A HPV centrum weblapján nagyon sok kérdésre kaphat hiteles választ ezen a területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!