Szoptatás alatt lehet bevenni 72órás gyógyszert?
Nyilván ha nem hétvége lenne, megkérdezném az orvost, így kérlek ezzel az okos válasszal kíméljetek.
9hónapos a fiam, napi 2-3x szoptatok még. 12 nappal vagyok mensi előtt.
Ahhoz, hogy be tudd venni, el kell menned felíratni, és ha már ott vagy, meg is tudod kérdezni :).
Vagy ott lapul az éjjeliszekrényben szükség esetére, nem értem.
Egyébként szerintem annyi, hogy ha bevetted, biztos, hogy nem szabad utána szoptatni a babát, de valószínűnek tartom, hogy nem csak pár órát, hanem több napot akár. Óriási hormontartalma van az ilyen tabinak. Valószínűnek tartom, hogy nem is szabad bevenni.
Igen, sejtettem, h el kell mennem felíratni, és akkor már találkozom orvossal is...
Mindezt hétfőig szeretném megtudni, h egyáltalán lehet-e, vagy abba kell hagynom a szoptatást.
Valaki, aki volt ilyen cipőben.
Én hasonló helyzetben nem vettem be, mert tényleg óriási adag hormon van benne, de megtartottuk volna a babát, ha jönni akart volna (nem jött).
Az Escapelle betegtájékoztatójában az van egyébként, hogy be lehet venni...
Viszont a tejet elapaszthatja,, vagy a babád nem fogadja el esetleg többé a tabi miatt megváltozott ízét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!