Van itt olyan aki teljesen szabályosan szedte a fogamzásgátlót de terhes lett mellette? Azoknál jelentkezett megvonásos vérzés?
Tehát akinél nem volt hányás-hasmenés, gyógyszer kihagyása, antibiotikum szedése, minden nap ugyanabban az időpontban szedte mégis terhes lett.
Ha valaki volt így annak jelentkezett megvonásos vérzés?
Légyszi CSAK olyan válaszoljon aki volt ilyen helyzetben. Köszönöm!
Nem lettem terhes, azóta is megjön mindig normálisan. Szedem a fogamzásgátlót.
Veled mi újság azóta? Hogy vagy??
Jaj en nem az a hölgy vagyok. Először irok itt. Bocsi.
Amúgy en is fogamzásgátlot szedek. Normalisan szedem tehat nem szedek egyéb gyógyszereket pluszba stb. De folyamatosan aggódom, hogy véd-e a gyógyszer. Amúgy emellett nem szokott soha belém élvezni a párom. Úgyhogy remelem nem kell felnem, de ígyis nincs bizalmam. :(
Bocsi, csak azt hittem ő írt. Ugyanannyi a százalékotok :)
Rá is kíváncsi lennék hogy mi újság azóta.
Egyébként én is mindig stresszeltem mindig hogy így is terhes leszek és teljesen bebeszéltem magamnak a tüneteket. Azóta viszont nem voltam ìgy szerencsére. a 12.levelet szedem már. Ha pontosan beveszed és mindenre figyelsz akkor nem lesz gond. Azért szeded hogy ne legyél terhes :)
Nem használunk óvszert mert úgy egyikünk sem szereti a szexet.
Csak fogamzásgátló. Elvégre azért van kitalálva hogy ne legyünk terhesek. Persze van hibaszázalék. De ha nem kevés pénzt kifizetünk erre akkor nem fogok még pluszba óvszerre is költeni.
Ha rendesen szeded tényleg nem lesz baj, hidd el! Inkább élvezd amit élvezni kell...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!