Mestruácio utáni görcs! Lehetek terhes?
A mestruáciom ebben a hónapban 12-17-ig tartott útolsó 2 napban egyutt voltunk a paromal vedekezes nelkul 4 napja gorcsolok mint ha jonne megfele meg olyan mint ha folyna belolem valami de nem folyik semmi neha beleszurkal a jobb oldalamba a mellembe
ez lehet terheség??
Ha terhes is vagy, márpedig nyilván lehetsz, tünetet még erre nézve nem éreznél. Ha görcsölsz, akkor valószínűleg valami más miatt van.
Viszont az esetet követő 2 héttel nyugodtan csinálhatsz tesztet, mert ettől függetlenül lehetsz terhes.
Nem lehet tippelni, hogy mennyi az esély, hisz senki nem lát bele magába vagy a másikba.
Nekem átlag 24-25 napos ciklusaim vannak, ami azt jelenti, hogy kb. 12. nap körül van ovulációm, amit szoktam is tapasztalni, hiszen olyankor krémes folyásom van. Viszont 2 ciklussal ezelőtt hiába közel 20 éve menstruálok, mégis volt egy 17 napos ciklusom, ami azt jelenti, ha volt ovulációm, akkor az jóval előbb volt, mint ahogy szokott, kb. a ciklusom 8-9. napján. Ami azt jelenti, hogy mivel a spermák gyakorlatilag simán életképesek akár 2 napig is egy nőben, így ha a menzeszem utolsó napján lettem volna együtt védekezés nélkül a párommal, akkor gyakorlatilag simán lehettem volna terhes. De nem lettem, hisz nem akarok gyereket, így nem élek védekezés nélkül nemi életet.
Meg aztán létezik spontán peteérés is, ami nem a nagy könyvben előírtak szerint a középidőben van, hanem máskor. Szóval pontos valószínűséget senki nem fog neked mondani, de ha én nem akarnék gyereket, nekem annyi is elég lenne, hogy terhes lehetek...tök mindegy, hogy mekkora valószínűséggel.
De nyilván neked nem gond a gyerek, hisz ha az lenne, akkor védekeztetek volna.
sziasztok
léci valaki segicsen
naptárom szerint ma von ovuláciom de nem nagyon hiszek benne mivel nem egyformák a ciklusaim ma reggeltöl ilyen szuró nyomó érzest érzek a jobb mellembe hogy ez mitöl van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!