Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellfájás, görcsök (mintha...

Nikkiiyy kérdése:

Mellfájás, görcsök (mintha meg fogna jönni), es rettentően fáradékony vagyok.1 hete lett halvány poz teszt. Lehetek terhes? Félek, hogy be csap a teszt

Figyelt kérdés
A héten kellene megjönnie, de párommal folyamatosan együtt vagyunk. 3-nál több napot nem is hagyunk ki, nagyon rajta vagyunk a baba dolgon már több, mint 1 éve segítsetek...reménykedhetek? Tudom korai volt a teszt..

2017. jan. 8. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
A leghalvanyabb csik is pozitiv.
2017. jan. 8. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod? Mikor teszteltsz
2017. jan. 8. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha EGY hete csináltál tesztet,akkot ma már tuti eredményt ad. :-)
2017. jan. 8. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha 1 hete teszteltél halványat akkor már biztosan erösebb lesz a csik😁
2017. jan. 9. 03:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Ma veszek tesztet :) viszont akkor nem a reggeliből tudom megcsinalni.. Vagy vaárjak vele holnap reggelig?
2017. jan. 9. 05:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Utána néztem a tesztek működésének. Azt írják, hogy csak az elmaradt menstruáció után szabad tesztelni, mert a mostani tesztek annyira érzékenyek, hogy kimutatják azt a nagyon korai terhességet is ami a következő menstruációval kiürül. Szóval ha halvány csíkot mutatott, akkor az valóban terhességet jelent, de az már egyáltalán nem biztos, hogy be is ágyazódik, vagy, hogy nem ürül ki a menstruációval.

Várd meg, hogy késik-e, ha igen, akkor csináld meg.

2017. jan. 9. 09:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm..akkor lehetséges nálam is ez volt. A mostani e-xepil tesztem mára negatìv lett :(
2017. jan. 9. 10:28
 8/10 Ronika86 ***** válasza:
Egyáltalán ne keseredj el! Bizony volt hogy nekem az egyik teszt pozitív a másikon semmi.. és mégis 7 hetes terhes vagyok! Pozitív, NINCS
2017. jan. 9. 14:53
 9/10 Ronika86 ***** válasza:
Bocsi.. azt akartam írni hogy pozitívat nem ad tévesen... negatívat viszont igen:) én próbálkoznak ugyanazzal a tesztel amit először próbáltál! Nagyon szurkolok !!!!!!!
2017. jan. 9. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bìztatásokat, de sajnos negatìv a tesztem :( valószìnűleg tényleg a korai teszt miatt volt..
2017. jan. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!