Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki teljesen...

Van itt olyan aki teljesen szabályosan szedte a fogamzásgátlót de terhes lett mellette? Azoknál jelentkezett megvonásos vérzés?

Figyelt kérdés

Tehát akinél nem volt hányás-hasmenés, gyógyszer kihagyása, antibiotikum szedése, minden nap ugyanabban az időpontban szedte mégis terhes lett.

Ha valaki volt így annak jelentkezett megvonásos vérzés?

Légyszi CSAK olyan válaszoljon aki volt ilyen helyzetben. Köszönöm!

2017. jún. 9. 11:34
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Május 18-án voltunk együtt legutóbb, majd június 4-én kezdődött a vérzésem. Rendes vér volt az első két nap. Úgy kb csütörtökig barnáztam. Azóta nem volt szex.

Viszont hányingerem van folyamatosan. lehet csak bebeszélem magamnak a dolgokat de valami nem az igazi érzem.. :( nagyon friss a kapcsolat. Ebbe nem férne bele a baba sehogy sem. köszönök minden tanácsot meg nyugtatást. Max egy zöld jellel tudom csak sajnos "meghálálni". Ja és nem akarok egy hisztis p**csának tűnni. Megpróbálok megnyugodni.

2017. jún. 10. 19:53
 22/46 anonim ***** válasza:
Mi történik veletek kérdező és pozitív tesztes hozzászóló?!
2017. jún. 11. 23:21
 23/46 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy mi történik velünk?
2017. jún. 11. 23:55
 24/46 anonim ***** válasza:
Gondolom hogy van-e azóta valami fejlemény... Bár én se teljesen értem.
2017. jún. 12. 00:10
 25/46 A kérdező kommentje:

A pozitív tesztes csajszi azt mondta hogy ír majd ha volt orvosnál.

Velem meg minden változatlan sajnos.

2017. jún. 12. 10:52
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Na akinek pozitív lett a teszt azzal mi van azóta? Eléggé kamunak tűnik ha nem került elő.
2017. jún. 19. 16:23
 27/46 anonim ***** válasza:

12-én is írtam ide mikor valki kérdezte mi a helyzet... Csütörtökön voltam az orvosnál, 11,8 mm-es petezsákot látott, szívhang nem volt még. Két hét múlva kell visszamennem.

Amúgy nem szeretem ezt amikor valaki azt írja hogy "ha nem ír most azonnal tuti kamu" ezért gondolkoztam is hogy egyáltalán reagáljak-e bármit is.

2017. jún. 19. 17:22
 28/46 A kérdező kommentje:

Amúgy itt minden kérdésre azt írják hogy kamu. Persze.. valakinek biztos az a hobbija hogy ide gyártson kérdéseket. Bár azt irigylem aki ilyet tesz mert sok szabadideje lehet..

Aki csak bunkóskodni jön ide az ne írjon!!

Én örülök hogy reagáltál és köszönöm!!!

Akkor tényleg a gyógyszer mellett lett a baba. :( nem tudom én abbahagyjam-e a gyógyszert. Félek tényleg. Mióta én is így be voltam pánikolva, a szexet sem kívánom. Lassan felesleges szednem.

Nekem még fájdogál a hasam, de hányingerem már nincs. Tesztet nem csináltam.

2017. jún. 19. 18:01
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem kéne csinálnod, mert az nem jó hogy emiatt idegeskedsz :(

Csinálj egyet és megnyugszol... Az eredmény úgyis ugyanaz, akár tudod akár nem. És szerintem tényleg feleslegesen parázol, nagyon kicsi az esély rá.

2017. jún. 19. 18:07
 30/46 A kérdező kommentje:

Igen az eredmény miatt nem merem megcsinálni a tesztet. Bár nem tudom ilyen erősebb hasfájás mennyire jellemző a terhesség elején. Még 9 szem van a mostani levél gyógyszerből. Nem is volt szex azóta mert fáj a hasam. Meg rettegek.

Jaj te annyira jófej csaj vagy :) köszönöm a biztatást!

2017. jún. 19. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!