Van itt olyan aki teljesen szabályosan szedte a fogamzásgátlót de terhes lett mellette? Azoknál jelentkezett megvonásos vérzés?
Figyelt kérdés
Tehát akinél nem volt hányás-hasmenés, gyógyszer kihagyása, antibiotikum szedése, minden nap ugyanabban az időpontban szedte mégis terhes lett.
Ha valaki volt így annak jelentkezett megvonásos vérzés?
Légyszi CSAK olyan válaszoljon aki volt ilyen helyzetben. Köszönöm!
2017. jún. 9. 11:34
11/46 A kérdező kommentje:
Majd megírod légyszi hogy mi volt? Kíváncsi vagyok!:)
Nagyon értelmes, szimpi csajnak tűnsz, remélem úgy alakulnak a dolgaid ahogy te szeretnéd ;)
2017. jún. 9. 16:22
12/46 anonim válasza:
Jelen normális megvonásos vérzés utána már abba hagytam a fogamzásgátló tablettát mert babát terveztünk. A következő menzi nem jött meg. Pozitív lett a teszt mentem dokihoz. 10 hetes terhességet állapított meg szóval már akkor terhes voltam amikor le tettem a tablettát. Mindig este 18 órakkor szedtem be. Nem maradt ki 1 szem se. Köszönöm Szépen van egy egészséges 5 hónapos lányom 23 N
13/46 A kérdező kommentje:
Azta. Teljesen meg vagyok döbbenve. Az hogy lehet hogy valakinek nem hat, másoknak meg 20 évig sincs baj??
Gratulálok a kislányodhoz :)
2017. jún. 9. 19:24
15/46 A kérdező kommentje:
Lehet én is fogok tesztelni mert egész nap hányingerem van.:(
2017. jún. 10. 14:15
16/46 anonim válasza:
Köszönöm Szépen a Gratulációt. Válaszolva Fogalmam sincs. Eddig sose volt gond ezzel a fogamzásgátló tablettával ( Yasminelle) bár biztonság kedvéért mert mindig csináltam tesztet mert gyógyszer mellett is volt hogy 1-2 hetet késett a vérzést. Már nem tudok szoptatni sajnos el apadt a tejem mosr Rezia nevű fogamzásgátló tablettát szedek eddig minden oké és mindig megjön ha be veszem az utolsó tablettát.
17/46 A kérdező kommentje:
Jaj értem. Nekem ilyen vérzésgondom nem volt eddig. Mindig a 3.-4.napon megjött. Múlt héten is. Mégis állandóan hányingerem van. Már a sírás kerülget. Én Jangee-t szedek.
2017. jún. 10. 14:51
18/46 anonim válasza:
Vírus is lehet, gyomorrontás is. De ha mostanában kaptál antibiotikumos kezelést akkor abban a hónapban kell a kiegészítő védekezés.
19/46 A kérdező kommentje:
Nem. Nem szedtem semmi más gyógyszert. De ahogy olvasom itt a kommenteket egyre jobban bepánikoltam. köszi nektek a segítséget. Ritka jófejek vagytok :)
2017. jún. 10. 16:10
20/46 anonim válasza:
jaj, ne pánikolj! én is beteg voltam múlt héten, de annak semmi köze nem volt az egészhez, mert lázam is volt, meg elvileg a hányinger csak később jelentkezik. az első jel mindig a kimaradó menstruáció, addig a legtöbb embernek semmi tünete nincs, akinek van, az csak magának generálja, vagy mert nagyon akarja, vagy pedig mert nayon nem. és utána meg is jön neki, szóval azok nem igazi tünetek. de akkor csinálj egyet ha nagyon félsz, majd utána megnyugszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!