Még van remény?
Ez így kb csoda lenne ...
Lehet,hogy még rendes ciklusod sincs, a szex is kicsit korai volt. Rendszeres, 2-3 naponta levő szex kellene.
Persze, attól még lehetsz babás😀
Tesztelj néhány nap múlva.
ciklus 5. napján normális esetben még menstruál az ember lévén, hogy átlagosan 6 napos. Még ideje sem volt megérni egy tüszőnek sem :S A terhesség ebből a napból kizárt. 28 napos ciklus esetén 14. napon van ovuláció, tehát olyan 11-16. nap között a legfontosabb a védekezés nélküli együttlét. Ehhez mérten tudhatod legközelebb mikor lenne esélyetek :)
Egyébként bocsánat, de nem értem, ha próbálkoztok akkor miért csak egyszer nem védekeztek? :D
Ciklusod álljon be, ha még nem tette aztán hajrá :) Ha már most ezen görcsölsz mi lesz később? :D
Minden jót :)
Elnézést, félre írtam, a menstruáció utáni 5. napon, azaz a ciklus 10. napján voltunk együtt.
És őszintén szólva "megszokásból" nem védekeztünk, mert sokáig szedtem a gyógyszert, gondoltuk egy ideig még védekezünk aztán jöhet a baba. De valahogy "elmaradt" a védekezés. Bár ennyire hamar nem terveztük de ha úgy alakulna örülnénk. És mivel ebbe még nincs tapasztalatom hogy ilyenkor mire lehet számítani, ezért gondoltam hogy van valakinek hasonló tapasztalata vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!