Ha 13 dpo-n csökken a hőm, akkor már nincs is remény?
Figyelt kérdés
tudom hogy mindenkinél más. csak érdekel kinél hogyan volt. 2 napom van nem vártig.
2017. máj. 12. 17:59
1/12 anonim válasza:
Ne hőmérőzz hagy a p..csába ha késik csinálsz egy tesztet. Ha pozitív akkor örülünk,ha negatív akkor új hónap új remények és továbbra is megy a drukk :)
3/12 A kérdező kommentje:
a doki kérésére kell hőmérőznöm. 4 éve nem jön össze. ez év januárjában kezdtük a vizsgálatokat. múlt hónapban volt az átjárhatóságim. most várunk pár ciklust és ha addig sem sikerül akkor következő lépésben lesz lapar és méhtükrözés. egyikünknél sem találtak még semmit.
2017. máj. 12. 21:41
4/12 anonim válasza:
Sajnos nincs. Ha jól mérted.
Már 37 fölött kéne lennie, ha terhes lennél.
5/12 anonim válasza:
Nekem is lecsökkent 1 reggelre 36,8-ra, nemvárt napján vissza 37,1, köv nap 37, aztán most itt szuszog tőlem 2 méterre. Ilyen is létezik. Nagyon szurkolok a babához, ennyi idő után igazán megérdemlitek, hogy család lehessetek.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi utolsó ma megint felment 36.8-ra. :)
Utolsó előtti nem törvényszerű hogy terhességnél 37 felett kell lennie, nem rég olvastam a neten.
2017. máj. 13. 09:42
7/12 anonim válasza:
Ha vissza ment van remény . Nekem is le ment és másnap vissza ment . Aznap tesztet csináltam és pozitív is lett halványan . 15hkm
8/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mi lesz iszonyú erős görcseim vannak pont mint amikor megszokott jönni...
2017. máj. 13. 12:59
10/12 A kérdező kommentje:
Meg jött még az nap...sajnos
2017. máj. 15. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!