Ha megvan a barátnőmnek, akkor ha beleélvezek, mennyire csökken az esélye a terhességnek?
Nem tudom mi a franc van a világgal, de ilyenkor is eléggé meg van a lehetősége.
Engem a fogamzásgátló 1%-os esélye is irtóra zavar...nem hogy kb az ilyenkori 5-10.
Idióták vagytok, inkább menjetek halászni
Az első napokban nagyon kicsi az esély, de nem 0. Gondolom, ilyenkor tampon mellett csináljátok, az eleve egy gát. A spermiumok kimosódnak a vérrel, az is csökkenti a teherbeesés lehetőségét. Végül, a méhkürtig való eljutás sem valószínű, a méh leváló rétege miatt.
Szóval, kb. annyi az esélye a terhességnek, mint tablettával (majd nem semmi). Az előző nem tudom, honnan vette a tabletta melletti 1%-os esélyt. Én sokszorta kevesebbről tudok.
Ugyanúgy teherbe lehet esni, mint a ciklus bármely másik napján. Arról nem is beszélve, hogy jó kis fertőzéseket lehet összeszedni.
20N
2.!
Tampon mellett szexelni? Ezt a butasagot hol tanultad? Nem szabad tamponnal szexelni,ki kell venni,mert balesetveszelyes,durva mehszajserulest lehet szerezni. Edes istenem,remelem senki masnak nem jut ilyen az eszebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!