Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ciki, ha azt mondom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki, ha azt mondom a barátnőmnek, hogy lyuk?

Figyelt kérdés
Nem a szó szerinti lyukra gondolok, hanem a fenekére. Mint amikor azt kérdezi a szülő a gyerekétől, hogy megmostad a lyukadat? A fenékre gondolnak, csak így mondjak. Én is így mondom neki, de azt mondja, hogy hagyjam abba.

2017. márc. 14. 20:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hívd inkább fingónak:D
2017. márc. 14. 20:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
mert valószínűleg ez a szó az ő szótárában mást jelent... nem ugyanaz a tudásotok, alapotok, szókincsetek
2017. márc. 14. 20:09
 3/24 A kérdező kommentje:
De mondom neki, hogy nem a szó szerinti lyukra gondolok olyankor. Őt ez nem érdekli.
2017. márc. 14. 20:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
mert ha egyszer van egy többletjelentése, akkor attól nem fog tudni elvonatkoztatni..
2017. márc. 14. 20:15
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Igaza van a barátnődnek. Sosem hallottam még olyat se, hogy a szülő, így kérdezné ezt a gyermekétől...ha a fenekéről van szó, azt úgy használjuk.
2017. márc. 14. 20:16
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

jah, megmostad a lyukadat, meg megetetted a disznajt? :)

putriban éltek vagy mi?

2017. márc. 14. 20:19
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
És miért kérdezel ilyet a barátnődtől, hogy megmosta e a fenekét? Vagy mégis milyen kontextusban jöhet szóba a lyuk kifejezés???
2017. márc. 14. 20:19
 8/24 anonim ***** válasza:
22%

5:

MIÉRT, HÁNY SZÜLŐT HALLOTTÁL HOGY A GYEREKÉVEL ANNAK A SEGGÉRŐL BESZÉLGET?

---

Nálunk is pl a nagyszülők mindkét oldalról lyuknak mondták a feneket, segget sokszor. Emlékszem gyerekkoromban mamám is megkérdezte mikor még tényleg kicsi voltam, hogy kitöröltem-e a lyukam mondjuk :D - Így visszagondolva ez csak simán vicces volt.

Amúgy nálam maga a lyuk szó inkább puncit jelent

2017. márc. 14. 20:28
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert gáz. Hogy lehet ilyen alpári módon beszélni? Popsi lyuk még ok talán. Ha kérte akkor tiszteld már meg annyival hogy abbahagyod. Mit szoktál mondani amúgy? Kívánom a lyukadat? Meg..náma lyukadat?
2017. márc. 14. 20:40
 10/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem sose mondtak ilyet a szüleim.
2017. márc. 14. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!