Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha én megyek át a sráchoz szexelni?
Van egy szexkapcsolatom, ciki, ha én megyek fel hozzá?
Máshogy nem lehet megoldani, de nem akarok r.bancnak se tűnni.
Ha van kocsija, rá is ér, mégse megy el érted, inkabb otthon xboxozik addig is amíg odabkv-zol, az gáz rad nézve
Amúgy ok
Egyáltalán nem ciki. Ha csak barátok lennétek szex nélkül és átmennél hozzá dumálni, vagy filmet nézni, akkor ciki lenne ha nem menne eléd BKV-val, hogy kísérgessen vagy ha volna is kocsija ciki lenne ha nem fuvarozna el magához? Ugye, hogy nem. Az, meg hogy nem csak beszélgetni és filmezni fogtok, az meg már mindegy. És nem ettől nem fogsz ribizlinek tűnni a szemében, másra meg ugye nem tartozik, hogy kivel milyen körülmények köt szexelsz.
Gondolom azt sem vered nagy dobra, hogy mikor, hogyan szoktál masztizni és milyen szokott lenni. Ugyanígy ezt sem reklámozod ha jól sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!