Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelni fogunk de nem járunk....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni fogunk de nem járunk. Gáz ha orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Pár hete elég forró üzeneteket váltunk és megbeszéltük hogy szexelni fogunk. Nem járunk és barátok se vagyunk inkább haverok. Mennyire k.rvás vagy fog annak tartani ha orálisan kielégítem? A sz.pást barátnőim mindig úgy emlegetik, hogy ahhoz intim viszony kell, mennyire elítélendő ha ezek ellenére lesz.pom főleg hogy szerintem nem lenne ellenére. Gáz vagyok?

20 lány és 20 fiú

2017. márc. 7. 23:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
elegge 😂 20/f
2017. márc. 7. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Szopjál ne agyalj :D
2017. márc. 8. 00:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem volt szó járásról vagy arról h több lesz köztetek?
2017. márc. 8. 00:31
 4/17 Ramone ***** válasza:
6%
Az én olvasatomban gáz hogy járás nélkül kefèlsz de nem hinném hogy bárkire is hallgatnál ha ezt te már eldöntötted hogy neked ez még belefér...
2017. márc. 8. 05:46
 5/17 anonim ***** válasza:

Én nem tenném, nekem így megalázó lenne.

De ha te szeretnéd, és neked belefér, akkor hajrá! Nem vagyunk egyformák

N

2017. márc. 8. 06:15
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Csináld ami jól esik és elvezd. Ne törődj vele, hogy más erről mit gondol :-)

Ne kürtöld világgá és kész ;-)

2017. márc. 8. 07:13
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
Ezt nőként még olvasni is megalázó volt.
2017. márc. 8. 07:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Csak szex, nincs más. Az orál kölcsönös lenne
2017. márc. 8. 08:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jó szexhez hozzátartozik az orál is mint előjáték szóval szerintem nincs ezzel semmi. Maga a szex is szerintem elég intim ergo ha az belefér akkor az orál is... 26/F
2017. márc. 8. 09:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én meg úgy vagyok vele, hogy a szex sokkal intimebb dolog, még az orál kapása is, mint az adás. 2 db ilyen alkalommal éltem ("egyéjszakás", de haver), többet nem kértem belőlük, mert nekem itt a határ.

Mindenesetre ne mások véleményével törődj, azt magasról le kell tojni. Nagyon rossz a hozzáállásod, rohadtul nem azt kell csinálni szexben, ami mások szerint ildomos! Élvezd! Ennyi a lényeg!

20/L

2017. márc. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!