Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelni fogunk de nem járunk....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni fogunk de nem járunk. Gáz ha orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Pár hete elég forró üzeneteket váltunk és megbeszéltük hogy szexelni fogunk. Nem járunk és barátok se vagyunk inkább haverok. Mennyire k.rvás vagy fog annak tartani ha orálisan kielégítem? A sz.pást barátnőim mindig úgy emlegetik, hogy ahhoz intim viszony kell, mennyire elítélendő ha ezek ellenére lesz.pom főleg hogy szerintem nem lenne ellenére. Gáz vagyok?

20 lány és 20 fiú

2017. márc. 7. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Kedvelitek egymást. Olyasmit fogtok csinálni, ami mindkettőtöknek kellemes. Mást ezzel nem bántotok. Akkor meg? Érezzétek jól magatokat, és soha ne az legyen a mérvadó, hogy barátnőid mit mondanak. A saját életedet éld, ne az övékét!
2017. márc. 8. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
9%

Csinald de szamolj azzal, hogy ennek hire mehet, hogy te "csak ugy" szopsz.

En birom az ilyen csajokat, csak neked ne fajjon fel ev mulva.

39f

2017. márc. 8. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.
2017. márc. 8. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz! De ne terjeszd mert sok negatív kritikát fogsz kapni! Ez csak a kettőtök dolga! Élvezzétek egymást és kész!
2017. márc. 8. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez az orál belefér még ebbe a kapcsolatba.
2017. márc. 8. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz szerintem.
2017. márc. 8. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincs az orállal. Főleg ha kölcsönös. Aki megalázónak tartja,az térjen vissza a Barbikhoz. Viszont egészségügyi szempontból aggályos lehet.
2017. márc. 9. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!