Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ciki, ha azt mondom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki, ha azt mondom a barátnőmnek, hogy lyuk?

Figyelt kérdés
Nem a szó szerinti lyukra gondolok, hanem a fenekére. Mint amikor azt kérdezi a szülő a gyerekétől, hogy megmostad a lyukadat? A fenékre gondolnak, csak így mondjak. Én is így mondom neki, de azt mondja, hogy hagyjam abba.

2017. márc. 14. 20:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

Gondolom teged se zavarna ha csak ugy mostantol ugy szolitanank itt hogy: f@s.z. Szoval:

Figyel, te F@s.z, nem valo neked baratno dobd ki.

2017. márc. 14. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon pesti vagyok, de ezen sírok a röhögéstől 😂. feldobtad az estém!tényleg megkérdezted, hogy megmosta-e a lyukát? 😂
2017. márc. 14. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Alpári egy stílusod lehet.
2017. márc. 14. 20:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Hol olvastad, hogy megkérdeztem tőle, megmosta-e a lyukát? Csak azzal a példával szemléltettem, hogy milyen kontextusban használom a lyuk szót. Olyat viszont mondtam már neki, hogy formás lyukad van.
2017. márc. 14. 21:04
 15/24 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Fetrentem a rohogestol!! :D
2017. márc. 14. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Na te Vessző (hosszan hímvessző), te sem vagy teljesen százas :D Én még sosem hallottam ezt, nálunk a fenék popsi volt, a píína meg nuni, de segglyukról sose beszéltünk :D

Na mindegy Vessző, mindenhol más a szokás, de ha egyszer ez zavarja őt akkor miért mondod?

Ez olyan mintha csak ennyit jelentene neked. Csak egy (vagy két) lyukat...

2017. márc. 14. 22:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 ik szülőm se kérdezett a lyukamról,valamiről le maradhattam.A lényeg hogy alpári a szóhasználat,és bántja a fülét. Mint nekem pl a p.i.cs.a,szép p.i.cs.á.d van. Ha símán úgy kérdezed hogy megmostad a feneked,azt is érteni fogja.Ezek csak játék a szavakkal.Másrészt amit eddig szeret vagy engedi azt is megfogja utálni,ha nem hagyod abba. ám jogosan.Mosd ki a lyukat a szádon,és kérdezz normálisan.
2017. márc. 15. 00:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy te mire gondolsz. A lényeg, hogy ö mit ért rajta. Tudod ez a beszéd alapja!!!!!!
2017. márc. 15. 00:41
 19/24 anonim ***** válasza:
:DDDDDD Szép formás segglyuk
2017. márc. 15. 05:08
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

A barátnőd 1 huje csaly. Szerintem tők rómantikus ha egy pasika igy beszél.

Irj!

Erzsi

2017. márc. 15. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!