Ultrahang is teljesen kopaszon?
Sose kellett levennem a bugyimat az ultrahanghoz. Maximum 2 centit kérik lecsúsztatni, de ha ott már szőrös vagy és zavar akkor esetleg annyit..
De őszintén, engem nem zavart és nem is akadályozott. Nem a szeméremcsontodon keresztül vizsgálnak.
Fura.. :D
Én költözés miatt két különböző helyen is voltam ultrahangon, de mindkét helyen engem kértek meg, hogy picit húzzam le pár centit.. Az egyik doki férfi a másik nő volt. János kórház és XI.ker Szent Kristóf..
Az első pár alkalommal nálunk hüvelyi UH volt, illetve az én dokim minden alkalommal vizsgált kézzel is. Meg én alapból teljesen szoktam szőrteleníteni, így mindig csupaszon mentem. De a dokinak tökmindegy.
Szüléskor azért más, mert ott lehet, hogy varrni kell (gátmetszés vagy császár esetén), és akkor jobb, ha csupasz
Nem kell.egyedül a hüvelyi ultrahangnal van ugye hogy le kell venni a bugyit de ott sem foglalkoznak azzal hogy szőrös vagy sem.a sima hasi ultrahangnal kicsit lentebb kell húzni a bugyit de nem kell levenni!
Nekem mindig csupasz mert gyantaztatni járok.
A szőr nem ott van, ahol az uh (se a hasi, se a hüvelyi), úgyhogy teljesen mindegy.
Én sosem borotválom. Még régen próbáltam, begyulladtak a tüszők, fájt és szúrt, amikor nőtt. Nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!