Hány hetes vagyok most? Teljesen össze zavartak!
29+4 hetesen mentem a 3 ultrahang vizsgálatra. A kisfiúnk 32+0 hetesnek felel meg (méretileg és súlyilag is). Másnap mentem a nőgyógyászhoz aki a kis könyvembe 32 hetet írt a "terhességi hét" rublikába. Na ezt akkor nem vettem észre és ezért meg se kérdeztem és csak most vettem észre, azóta eltelt 9 nap. Ma lennék 31 hetes, de én már nem értem most akkor lehet 33 hetesek vagyunk?
Valaki érti ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem kisebb a babám 2-3 héttel, mégsem írták ezt! Ezt én sem értem, kérdezd meg tőle!
39+3hkm
szia! Nekem is van ilyen 30 hetesen voltam uh-on de a doki azt írta a papírra 31+6 hetes vagyok! El mentem magán rendelésre ott azt mondta a doki igazából 30 hetes vagyok de a baba méretei 32 hetesnek felel meg!
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok köszi a válaszokat! November 24re vagyok kiírva. Legközelebb ráfogok kérdezni erre a dologra, lehetséges hogy tényleg félre írta. Na de remélem meg tudom majd szülni természetesen ezt a nagy fiúkát! :))
Utolsó te is terhes vagy? Vagy már kibújt? :)
Szia! 3-dik válaszoló vagyok! Még terhes vagyok jelenleg 32+2 hetes :) Én nov 20-ra vagyok kiírva és kislány lesz! :)
Boldog baba várást mindenkinek :)
Értem :) hát igen már én is jobban izgulok, hogy minél tovább maradjon bent, ne akarjon idő előtt kibújni :)
Nektek is további Boldog Babavárást! És könnyű szülést kívánok! :) És Köszönöm a válaszokat! :)
Most péntekre vagyok kiírva, de semmi jele:-(
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!