Ez vajon halvány pozitiv?
Sziasztok ! Ma reggel teszteltem, facelle teszt. Azonnal megjelent, ahogy szívta fel a vizeletet. Viszont bizonytalanná tett az, hogy mostanában ez a teszt is hajlamos szellemcsíkok megjelenésére. Tervezzük a babát, örülnénk nagyon.
Ciklusom kiszámíthatatlan PCO miatt sajnos. Arra hagyatkozni nem tudok.
Tünetem annyi, hogy eléggé rossz a gyomrom... Nem mondanám erősnek ezt a fajta émelygést... de azért érzem !
Válaszokat előre is köszönöm !
Sziasztok !
Voltam dokinal ! Sajnos eleg durva hogy egy nem terhes nőnek ilyen tesztjei legyenek ! ;( nem vagyok terhes !
Bar a doki rendes volt ! Alaposan megvizsgált ! Megvasagodott nyálkahártyát látott de ezen kívül semmit ! Ket het múlva kontroll ! Ha addig nem jön meg ! Mivel évek óta a dokim es jo a kapcsolatunk ... Megmutattam neki a tesztekrol a képeket ! Hat nézte tátott szájjal ... Mert o is latta a rózsaszín csíkot !
Mondta hogy akar meg lehet terhesség is ... Korai szakaszban ! Ezért kert vissza ket het múlva kontrollra ! De semmibe ne éljem bele magam ! Ugyhogy el vagyok kenodve ! Es ki vagyok akadva a tesztgyartokra is ! Azert elküldeném nekik ezeket a képeket hogy ok ezt hogyan értékelik ???
Szeretnem megköszönni mindenkinek a drukkot az együttérzést es az érdeklődést ! Igazán jól esett megosztani az elmúlt het eseményeit meg ha csalódás is a vege :(
Remelem hamarosan nekem is össze fog jönni a baba !
Köszönöm az együttérzésedet.
Hát kérdeztem a dokit, hogy mitől lehetnek ezek a pozitiv tesztek... tehát azért nem normális..
Évek óta tesztelek... és azért én nem találkotam még ilyen teszttel terhesség fennállása nélkül.
Persze ahogy itt olvasgattam a kérdéseket visszakeresve, az elmúlt egy év kérdéseinél tapasztaltam azt , hogy ha halvány (kétesélyes) az nem egyenlő a pozival.
Régebbi kérdéseknél nem volt ilyen, ha halvány is volt az első teszt, 2-3 nap múlva már egyértelmű lett. nem volt kérdés.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy ezek a tesztek már olyan "érzékenyek", hogy a kémia terhességet is érzékelik ???? Ki tudja...
Vagy tényleg ez az üzletpolitikájuk ? Legyen ott a halvány csík, hogy a nő rohanjon tesztért, még 3-4 napon keresztül amíg pofára nem esik ? Mire jó ez ?
Persze nekik jó, hiszen a teszteket, mi babára váró nők, vesszük mint az őrült, bizakodva abban, hogy a másnap reggeli teszt már egyértlmű lesz ?! Igen, így van, legalábbis én így voltam az elmúlt egy hétben.
És még is ez lett a vége.
Dokim szerint kb semmit nem érnek a tesztek...
2 heten volt egy páciense nála, nem jött meg a mensije tesztek negatívak voltak, mondta neki, mármint a dokimnak, hogy csak írja fel a gyógyszert, hogy megjöjjön neki , dokim mondta, hogy oké persze, csak előtte megvizsgálja..
Még jó hogy megvizsgálta,
6-7 hetes terhes volt, már volt szívverés.
Tehát ezek alapján azt mondja a dokim, hogy közel sem 100%osak a tesztek. A tuti az ultrahang (nyilván nem egy korai szakaszban) és a vérteszt.
Ha netán esetleg van bármi féle változás, megírom. két hét múlva elmegyek a kontrollra, jövőhéten lehet hogy már rááldozom azt a 2-3 ezer forintot a vértesztre. De igazából nem bizakodom !
Köszönöm az együtt érzést ! Aranyosak vagytok hogy drukkolok es erdeklodtok!
Nem, nem teszteltem azóta !
Feleslegesnek tartom ! Latom itt is napi szinten az xepil teszteket olyat mint az enyém is volt ! Ezek ilyen szellem csíkok vagy en nem tudom !
Ket het múlva elmegyek a kontrollra mindenképp ! De igazából mar elkönyveltem hogy nem ez az en hónapom ! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!