Ez vajon halvány pozitiv?
Sziasztok ! Ma reggel teszteltem, facelle teszt. Azonnal megjelent, ahogy szívta fel a vizeletet. Viszont bizonytalanná tett az, hogy mostanában ez a teszt is hajlamos szellemcsíkok megjelenésére. Tervezzük a babát, örülnénk nagyon.
Ciklusom kiszámíthatatlan PCO miatt sajnos. Arra hagyatkozni nem tudok.
Tünetem annyi, hogy eléggé rossz a gyomrom... Nem mondanám erősnek ezt a fajta émelygést... de azért érzem !
Válaszokat előre is köszönöm !
Egyértelműen ott a csík. Szerintem pozi, de annyira halvány, lehet, hogy kémiai terhesség, ami a következő mensivel elmegy. Mivel kiszámíthatatlan a ciklusod, így nehéz, de a lényeg, hogy erősödnie kell a csíknak 2-3 nap múlva.
Drukkolok nagyon! ::
attól is lehet halvány hogy csak nagyon korán tesztelt..
Majd pár nap múlva úgyis kiderül..
Sziasztok !
Köszönöm mindekinek a választ ! Természetesen jelentkezem amint van újabb hírem.
Szép estet mindenkinek !
Sziasztok !
Ma nem teszteltem, holnap reggel jövök az eredménnnyel, addigra már remélem erősebb lesz a csík, ha ez pozitiv.
Émelygés van ma már tegnap már reggeltől estig éreztem ma is már reggeltől.
De ezt persze képesek vagyunk akár be is képzelni magunknak... Legalábbis és már a pár év alatt amióta várjuk a babát, volt egy két alkalom amikor produkáltam tüneteket... de ez azért volt mert már nagyon vágytam a babára.
Írok mindenképp !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!