Ez vajon halvány pozitiv?
Sziasztok ! Ma reggel teszteltem, facelle teszt. Azonnal megjelent, ahogy szívta fel a vizeletet. Viszont bizonytalanná tett az, hogy mostanában ez a teszt is hajlamos szellemcsíkok megjelenésére. Tervezzük a babát, örülnénk nagyon.
Ciklusom kiszámíthatatlan PCO miatt sajnos. Arra hagyatkozni nem tudok.
Tünetem annyi, hogy eléggé rossz a gyomrom... Nem mondanám erősnek ezt a fajta émelygést... de azért érzem !
Válaszokat előre is köszönöm !
Köszönöm a válaszodat,
Nagyon nagyon bosszantó ez ! A tervem az, hogy holnap reggel, vagy szombat reggel csinálok még egy utolsó tesztet. Nem facelle lesz az biztos. És nem is xepil... mert arról azt hallottam hogy kétes második csíkok kijönnek rajta !
Egyébként 7-re van időpontom dokihoz éves rákszűrés, tehát legkésőbb akkor kiderül, hogy mivan.
Amint van változás jelentkezem !
Igazából ettől az is jobb lett volna ha teljesen egyértelműen negatív lenne !
Sziasztok !
Ma esti tesztem ... Nem tudom mit gondoljak ... Várom a keddet hogy a doki bekukkantson , van e odabent valaki ? 😬
Sziasztok!
Mai xepil teszt (tudom eléggé megoszlik rola a vélemény , de ezt a fajtát kaptam csak)
Délelőtti vízeletbol csináltam !
Tenyleg most vagy minden teszt szórakozik velem vagy tenyleg valami van ! Ciklusomat tekintve ma vagyok a 49. Napon sajnos nalam ez semmit nem jelent , mert előtte 2 hónapig nem is jott meg ! Ezért bizonytalan hogy mikor lehetett az esetleges megtermekenyules !
A mellem az faj ... Illetve érzek a hasamban is egy enyhe fájdalmat ... De ez akar lehet az is hogy mondjuk megjonni készül !
Kedd este megyek dokihoz ... Legkésőbb abbol kiderul ... Addig meg lehet tesztelek es jövök az infoval ! Mar csak tanulságnak is nagyon jo lesz ez a végére !
Sziasztok !
Mivel az xepil 2 db-os igy ma reggel első vízelettel megcsináltam a másikat ... Szerintem erősödött valamennyit a tegnapihoz képest de kiváncsi vagyok arra hogy ti mit gondoltok !
Itt van meg egy kep !
Sajnos Tescóban voltam es itt nalunk a Tescóban xepilt meg one stepet lehet kapni ! Múltheten voltam a rossmannba akkor kellett volna vennem egy predictort vagy egy clear blue plus-t , igazad van ! Hat ma holnap meg mar minden zárva ... Ugyhogy holnapra marad meg az xepil! Aztan kedden este doki ! Nagyon kiváncsi leszek hogy mi van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!