Van itt, aki ovu környékén jár és babát szeretne? Hány naponta vagytok együtt? Követitek ovuteszttel?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 08:18
31/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom!😣😕 Nekem is megjött,rendesen.Elötte 2 napig barna volt,tesztek végig abszolút negatívak.
Lehet felfázás vagy enyhe petefészekgyulladás lehetett,vagy lehet még az ovulációból maradt víz,ez nem fog kiderülni,csak ha mondjuk hamarabb kellene dokihoz mennem,és megnézné.Panaszom nincs,alig fáj a hasam is így,hogy megvan.
Nekem most vizsgálatok lesznek,lett egy kis pajzsmirigy göb,nemsoká megyek vissza endokrinológushoz,megmondja mi legyen.Nem gondoltam volna hogy lesz valami,eddig mindig negatív volt az uh az 5 év alatt...Így egyenlőre lehet nem vágunk bele ismét,ettől függ.
Nektek sok sikert!Mihamarabbi babásodást!
2017. jún. 11. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!