Párommal babát szeretnénk! Ha 3-4 naponta vagyunk együtt az, jó? Nem szeretnék semmi ovu tesztelést meg ilyet csak akkor ha nem akar jönni a baba!
Inkabb 2 naponta, a 4 sok, ha pont elkerulitek a peteerest.
En sem ovuteszteltem, hanem 2 naponta egyutt voltunk (neha 3), de jottek a babak 3. honapban :)
(Illetve kisteso tervezesekor 1. honapban, de nem maradt meg.)
ELÉG 3-4 naponta, ha nektek úgy esik jól. Lehet, hogy nem az első ciklusban jön össze, csak a többedikben, de ha 2 naponta lennétek együtt, akkor sem lenne rá semmi garancia, hogy gyorsan összejön.
Saját esetem: első terhességeim célirányos próbálkozások (ovulációfigyelés, időzített aktus, stb.) ellenére is csak fél év után jöttek össze (elsőre el is vetéltem, a következő terhesség még nehezebben jött).
Aztán évekkel később minden rágörcsölés nélkül spontán élveztük egymást a párommal, olyannyira, hogy a ciklusom kb. 5. napján egy spontán ovulációból estem teherbe (abban a hónapban középidőben egyáltalán nem voltunk együtt, a ciklus elején viszont naponta többször is). Úgyhogy nekem a teherbeesés szempontjából optimális megoldás hatástalan volt, ami viszont elvileg nem hatékony, az bejött.
Túl van lihegve az egész.
Akkor legyetek együtt, amikor megkívánjátok egymást. Ha 1 év múlva még nincs "eredmény", akkor érdemes kivizsgálásra menni és lehet kezdeni jobban odafigyelni.
Meglátásom szerint a legtöbb kezdeti sikertelenségnek a görcsös akarás az oka, ami manapság egyre gyakoribbnak tűnik.
Érezzétek jól EGYMÁST, ez a lényeg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!