Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt, aki ovu környékén...

Van itt, aki ovu környékén jár és babát szeretne? Hány naponta vagytok együtt? Követitek ovuteszttel?

Figyelt kérdés

2017. máj. 26. 08:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A PCO-s vagyok. Nekem ilyen a mai ovu tesztem (alsó):

[link]

Terhesvitamint, folsavat meg meg egy csomó más vitamint szedek. Iszom malnaleves+palastfű teát, hó masodik felétől cickafarkot. De ez az első hónap hogy ennyi mindennel próbálkozunk. Párom is szed e-vitamint, halolaj kapszulát, c vitamnt es folsavat. :D Ma este még etcsokit is etetek vele. :D

2017. máj. 26. 15:47
 12/31 A kérdező kommentje:

Szép erős!

Mióta szeretnétek babát?

A teákról olvastam már,hogy van akinél nagyon beválnak,van akinek meg összezavarja!De ilyen szép ovuteszt mellett nem valószínű!;)

2017. máj. 26. 16:10
 13/31 anonim ***** válasza:

Ez a 4. próbahónapunk, de hiába a szép ovu teszt, nem biztos, hogy megreped a tüsző. PCO-nal sajnos van rá esély. :(

Ti mióta próbálkoztok?

2017. máj. 26. 16:20
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja, most olvasom, hogy most kezdtétek. :-) Nagyon drukkolok mindannyiunknak!
2017. máj. 26. 16:21
 15/31 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom a hónap első felében cicka és a másodikban a palástfű? Én így iszom, amúgy első vagyok, 3éve próbálkozunk a férjemmel, vitaminokat is szedek, pre-seedet ebben a hónapban próbáljuk.... Meddőségi kivizsgálás közepén járok... Megy a drukk mindenkinek! Elvileg holnapután lesz ovum, holnap is tesztelek eggyett, 28/n
2017. máj. 26. 19:03
 16/31 anonim ***** válasza:

Ezt olvastam:

A palástfű tea

- Menstruáció rendszertelensége esetén fogyasszuk kúraszerűen, naponta 1-2 csészével. Beállítja a ciklust, szabályozza azt.

- Enyhíti a görcsöket, alhasi fájdalmakat.

- Ha babát szeretnénk, akkor is ihatjuk. Erősíti a méhet, javítja a termékenységet. A ciklus 1. felében a peteérést, a 2.-ban a beágyazódást segíti.

- Terhesség alatt történő fogyasztása csökkenti a vetélés, koraszülés kockázatát.

Na most akkor nonstop erdemes inni?

2017. máj. 26. 19:14
 17/31 anonim ***** válasza:
Drukkolok mindenkinek.Szép erős tesztek! Én most vettem először ovu tesztet..hogy kell időzíteni az együttléteket? Mikor már halvány a teszt, vagy mikor ilyen erős vagy utána?? Kérdező, a kislányodnál hogy volt a teszt és az együttlét?
2017. máj. 26. 19:15
 18/31 A kérdező kommentje:

Köszi!:)Én is drukkolok mindenkinek!

Teát nem próbáltam még,csak olvastam róluk,de ilyenre nem emlékszem,hogy lett volna olyan tea,amit folyamatosan kell inni.

Mi most nagyjából 2 naponta tudunk együtt lenni,tegnap este voltunk utoljára,de még nincs itthon a férjem,uh lehet csak reggelre iktatunk be egy kis összebújást!😇Szerintem ha már pozitiv az ovuteszt,erdemes akkor is egyutt lenni,hogy biztosan legyen idő feljutni a katonáknak!De úgy emlékszem pozitiv ovuteszt után 24-48 órán belül van ovuláció,meg 12-24 óráig életképes a pete,úgyhogy utána való napon is jó lehet....

Amikor a kislány fogant,előtte délután csináltam pozitív ovutesztet és másnap reggel voltunk együtt csak.Szóval ahhoz képest szerintem nagyon hamar mutatta a hcg teszt.Ráadásul 1 alkalom volt a hónapban,csak az az egy,mert a férjem anyukája 1-2 hónapra odaköltözött,és reggel előbbent dolgozni,mint szokott,így volt pici időnk..😁Szóval ezért tudom ennyire pontosan!:)

Amúgy úgy tudom nagyon változó a PCO-nál,hogy mennyi idő múlva sikerül a baba.Gondolom ez a súlyosságtól is függ!Munkatársam nemrég mondta,hogy neki mensese sincs,ha szeretnének 3.babát,akkor csak hormoninjekciókkal lenne,és sokat kell fizetnie.Meg is lepődtem,hogy ilyen is van,azt hittem inkább a 3as kezelést javasolják...

Úgy tudom a meddőségi kivizsgálásnak is van menete.Mit mondd a doki,mik a tervei?Nálam néztek toxoplasma vizsgálatot is,nem-e ilyen dolog miatt történt a vetéles.Meg ugye spermavizsgálat,ezek így első körben.Nekem mégcsak nem is csinált hormonpanelt,tudta,hogy pajzsmirigyes vagyok.Mivel nagyon kis cisztám nem volt(csak pár),így adott clostit!Így nem kellett tovább menni a pezevezető átfújás,ultrahangos követés stb.-re...

Úgy tapasztaltam,hogy fontos elmenni normális szakemberhez.

Amúgy van valami tünetetek,ami ovura jellemző?

Nekem eléggé szurkál a jobb oldalam!Eddig mindkét gyerkőc jobb petefészek oldalamból fogant!😁A másik oldal valahogy nem az igazi!:)

2017. máj. 26. 23:08
 19/31 anonim ***** válasza:

A PCO-s vagyok. Volt hormon és inzulin vizsgálat, a 30 perces inzulin nem a legjobb, a 60 és 120 perces jó. Júniusra van időpontom endokrinológushoz, de addig is elkezdtem a diétát és mozgok is két naponta. Meglátjuk. A hormon rendben volt azon kívül, hogy múlt hónapban nem volt peteérésem (menzesz is késett 3 hetet és elég gyenge volt). Az LH szint magasabb volt, de ezek mellet is van, akinek sikerült a baba. Ebben a hónapban határozottan érzem a peteérést amit az ovu teszt is igazolt, remélem meg is repedt a tüsző. Tegnap volt a teszt csík erősebb, mint a kontroll, mára kezd halvanyodni (ma ugyan olyan erős, gondolom holnap mar gyengébb lenne, de már nem tesztelek, a main latom hogy gyengülni kezdett). Ma reggel még egyutt voltunk párommal, most vidékre utazott, holnap este jön haza. Meglátjuk.

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy osszejojjon a baba.

A menstruációm soha nem volt az igazi, de évente. 8-9-szer megjött azért.

2017. máj. 27. 12:13
 20/31 anonim ***** válasza:

Nekem is a petefészek szurkalas a jellemző (az előző hónapban nem is volt, de fentebb irtam hogy ovu sem volt). Mostani hónapban viszon durva ahogy érzem. Es a mehszajjal sem tudom mi van, 2 napja a közösülés is fajt. Valahol mintha olvastam volna, hogy ilyenkor kicsit jobban megnyílik a méhszáj... Nem.tudom. Most kb olyan mintha egy focilabda lenne a mehemben.

Ti hogy erzitek magatokat? Mit mutat az ovu teszt?

2017. máj. 27. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!