Van itt, aki ovu környékén jár és babát szeretne? Hány naponta vagytok együtt? Követitek ovuteszttel?
Sziasztok!
Tegnap nem sikerült tesztelnem az erős ovuteszt után(elutaztunk),de ma igen és halványabb,viszont azért elég erős a többi halványabbhoz képest.(Később feltöltöm.)Ez érdekes.Még mindig szurkál jobb oldalt,uh nem tudom ez jót jelent-e...Lehetséges,hogy nem reped meg ilyenkor vagy pont azért szurkál,mert igen?Én ezt még nem figyeltem meg...
Nekem is kicsit érzékenyebb volt az együttlét,olyan érzés,mintha picit begyulladt volna valami.Aztán lehet csak a középidő miatt van,nem sokszor van ilyen,ugyhogy nem tudom.Én most mindenre már azt gondolom hátha sikerül,azért csinálja!😁Inkább pozitívan állok hozzá,hátha bejön!😁
Más tünet csak a puffadás volt!Még mindig jellemző kicsit,de ez sem mindig van!
Ilyen lett,valamiért megint fordítva van.Nemrég készült,még élénkebb a színe!☺
Lehet nézem még holnap is hogy alakul.Barátnőmnek volt,hogy 2szer volt lh csúcs,az úgy tudom nem jó..Mármint hogy akkor nem reped meg,mert mégegyszer nekiindul megrepeszteni..
Ha lesz időtök,írjatok tüneteket!
Én refluxos vagyok,uh nálam a hányinger,esetleg hasfájás változó a ciklus második felében,arra nem tudok alapozni..
Akkor kettőnk június 9re nem várja,és június 11-12???
Amikor erős pozi az lh teszt,akkor próbálkozik megrepeszteni a tüszőt(ha jól tudom),utána szabadul ki a pete.Max 2 napig pozitív a teszt.Nekem a legerősebb 1 napon szokot lenni,rá 14 napra jön meg.Tehát lehet csak 13 napos a luteális fázis nálam,vagy hamar megreped.Ez a jobbik esetben van,amikor van ovu.
Vannak tüneteim,de permens tünetek.Szurkál jobb oldalon néha,puffadás,a mellem is néha feszül,olyan mintha elnehezedne.Pici folyás van,de mindig szokott.
Változó ilyenkor mik a tünetek,van amikor minden csak menses előtt 1-2 nappal jön,utána is fáj a mellem(ez kb akkor ha nincs ovu).Amikor van,akkor intenzívebbek a tünetek már ovutól.Szerintem most volt.
Ez az 5.dpo,én már a 7.dpo-tól tesztelek kíváncsiságból,meg mert vannak 10es tesztjeim.Tapasztalatszerzésnek!😀
Igen,szoptatás alatt fogant.Akkor a 21.ciklusnapon volt erős pozitív.Változó volt a menseses,hol 28napra,hol 35re jött meg,így néztem is.
Tehát 21.ciklusnap pozitív lh teszt,22.reggel együttlét,majd 8 nap múlva pozitív 10es hcg teszt.Valószínűleg pont elkaptuk az ovut,hogy ilyen gyorsan történt minden,meg lehet szoptatás alatt termékenyebb lettem,ugye előtte a fiam clostival lett.De ez csak az én gondolatom,mert azért volt haematóma egy pici a petezsák alatt,azt mondták a szoptatás miatz is lehet.
Mostmár 1 éve nem szoptatok,3 éves a lányom!:)Ici-pici tej még mindig van,de nem tudom,hogy ez jó vagy rossz...
Neked milyenek a premens tünetek?
A PCO-s vagyok. 😊 Tenyleg van olyan 10-es teszt ami mar kimutatja 7 nappal ovu után a babát? Hiszem úgy tudom, csaka beagyazodas több idő. De lehet tévedek. :)
Még nekem is szurkalgat es nekem is ilyen lassan halavanyodott az ovu teszt.
Nalam menzesz előtt gyakori hányinger van, illetve olyan migrén, hogy dolgozni sem tudok. Durva rosszulletek. De ez sem mindig. Kiszámíthatatlan.
A 7.dpo-s tesztekben nem hiszek,ezért próbálom ki!😁De a 9.dpoban már igen...Úgy van h 5-7 nap a vándorlás,rá 3napra már mutahatja a teszt a beágyazódás kezdeti hcgjét,csak ugye a 12-14 környékén már rendesen duplázódik a hcg így akkor tutibban ki lehet mutatni.Ez olyan,hogy kinél meddig tart a vándorlás és meddig ágyazódik be,nyilván a 14-15.dpo-n már a nagy átlagnak pozitív a teszt,ha terhes(már ha akkor volt ovu,amikor gondolta).
Én ma voltam hasi uh-n(epe miatt,2 honapja kptam idopontot),nézett mindent van folyadék a méhem mellett,írtam is ki kérdést.Ha nem a peteérés miatt van,azt írta rá a papírra,hogy gyulladás.Remélem,hogy nem azért..😣
Ah,nem jó a fejfájás,de az megnyugtató,hogy nem mindig van!
Nálam még puffadás,mellfeszülés van még mindig,szóval átlagos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!