Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van mostanában a facelle...

Mi van mostanában a facelle tesztekkel?! Mindegyiken van valamilyen csík?

Figyelt kérdés

Két napja késik. Csináltam egyet tegnap, amin megjelent egy nagyon halvány második vonal időn belül. Azt gondoltam, mára erősebb lesz, ha tényleg van valami. Kettőt használtam el, egy vizeletsugarast és egy tesztcsíkot. Az első teljesen fehér, a tesztcsíkon viszont megint van leheletnyi vonal. Ez is időn belül jött ki. Képen nem is nagyon látszik, élőben viszont nem kell meresztgetni a szemem, hogy lássam. Most akkor vajon melyik az érvényes??? Vagy ezek az utóbbi időben ilyenek? Csináltam már nem egy facelle tesztet, de mindig egyértelmű volt. Ilyen rossz lett? Itt a kép:

[link]

2017. máj. 23. 07:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Három perc után néztem meg, már akkor ott volt a csík. Csak a fotót később csináltam.
2017. máj. 23. 11:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Csinálj másik fajta tesztet szerintem .

úgy néz ki hogy a facelle is ráállt erre az üzletpolitikára.

Mindegyiken ott a halvány vonal.

A babára vágyó nő, meg mit csinál ? rohan a boltba újabb tesztért...

Ha tesztelsz egy másik fajtával és azon is ott lesz a csík akkor nyilván pozi. de addig , már csak a csalódás elkerülése végett is vedd ezt negatívnak !

2017. máj. 23. 11:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem csalódás, mert még nem tervezünk tesót, csak a késés miatt teszteltem. Néztem is egy nagyot, hogy mégis mi ez. Majd meglátjuk...
2017. máj. 23. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!