X-epil teszt kép, mindegyiken van ilyen halvány csík?
Figyelt kérdés
Ennyire leromlott a minősége? Esti es reggeli teszt. Korai még,tudom,de azonnal progit kell szednem ha pozit tesztelek. 2,5 éve nem jön a baba. Köszönöm,ha megnézitek.2017. ápr. 29. 13:09
1/41 anonim válasza:
Akkor dokid mert nem irta fel h legyen otthon neked? Én direkt már tuszorepedes masnapjatol kellett szedjem. Ha most nem jott ossze beszelj vele h adjon receptet h ne kellje szaladnod ha pl hetvegen derul ki vagy szabin van stb
2/41 anonim válasza:
Kép? Mennyire korai, hányadik napon vagy?
4/41 A kérdező kommentje:
Van itthon,de azt mondta csak akkor kezdjem el szedni,ha pozi a teszt. 8-9 dpo.
2017. ápr. 29. 13:15
6/41 anonim válasza:
Hát elég korai... Látom amire gondolsz, de nem tudom. :( azt tudom, én sose láttam száradási csíkot, ha negatív ott semmit se láttam, később se. Ha nagyon halvány volt, hogy én se tudtsm eldönteni, akkor pár napra már egyértelmű pozitív volt (másik teszt természetesen).
7/41 anonim válasza:
én ezt nagyon nagyon halvány pozitívnak mondanám. tesztelj egy facelle tesztel holnap, az nekem erősebben mutatta mint az x epil. amúgy nekem is mindig lett egy második csík az x epilen, de nem ilyen, hanem szürkébb. én ezt rózsaszínesnek látom.
8/41 anonim válasza:
Ha nem látsz semmit egy teszten, ne az legyen az első, hogy romlott a minősége, hanem az, hogy nincs rajta semmi látnivaló.
9/41 anonim válasza:
Pozi lesz de nem azert nem jo ilyenkor tesztelni mert pl baratnom most 9 dpon hetveget pozit tesztelt. 2 napra ra es 3 napra ra negativ es megis jott neki.:(
10/41 A kérdező kommentje:
Holnap reggelre vettem a facellét. Igyekszem nem beleélni magam,pont azért mert nagyon korai.
2017. ápr. 29. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!