X-epil teszt kép, mindegyiken van ilyen halvány csík?
Figyelt kérdés
Ennyire leromlott a minősége? Esti es reggeli teszt. Korai még,tudom,de azonnal progit kell szednem ha pozit tesztelek. 2,5 éve nem jön a baba. Köszönöm,ha megnézitek.2017. ápr. 29. 13:09
21/41 anonim válasza:
Akkor még korai :)
Nekem a késői peteérés miatt azt tanácsolta a doki, h elsején teszteljek újra. Izgi
22/41 anonim válasza:
mintha halvány pozi lenne :) facelle teszt szerintem jobb. kiváncsi vagyok mit mutat,hajrá :)
23/41 A kérdező kommentje:
Reggeli Facelle,teljesen negatív!!! :/
2017. ápr. 30. 08:24
24/41 anonim válasza:
Gratulálok azoknak, akik állandóan poznak látnak mindent. Fel se fogjátok, mekkora pofon ennyi biztatás után a neg.
Kérdező, mondtam. Ha nincs csík, az nem hiba a tesztben :(
25/41 anonim válasza:
Ezert nem szabad kiirni az ilyen kerdest. Fele pozitivnak mondja, fele negativnak, nem vagy elorebb.
26/41 A kérdező kommentje:
Van meg itthon X-epil 2 db-os. Azért azt még elhasználom majd. Pár napon belül cdsk kiderül,mi a helyzet. Bár szerintem valóban nega volt a teszt.
2017. ápr. 30. 10:04
27/41 anonim válasza:
Sajnálom kérdező :(
De ettől meg tesztelhetsz 4-5 nap múlva pozit !
28/41 A kérdező kommentje:
X-Epil halvány pozi lett,most az előbb. Kb 20 másodpercnél előjött halványan a vonal. Majd reggel,megcsinálom a másik X-Epil-t,aztán írok.
2017. ápr. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!