Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt kép, mindegyiken...

X-epil teszt kép, mindegyiken van ilyen halvány csík?

Figyelt kérdés
Ennyire leromlott a minősége? Esti es reggeli teszt. Korai még,tudom,de azonnal progit kell szednem ha pozit tesztelek. 2,5 éve nem jön a baba. Köszönöm,ha megnézitek.
2017. ápr. 29. 13:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%

Facelle-t. (nem magyar szo, ezert igy kell irni.)

Ez meg barmi lehet, az x-epil nagyon sokszor mutat fals "halvany pozitivat". Menj hetfon irass progit, hogy legyen otthon, ha tenyleg terhes lennel, de ez meg nem egy fix pozitiv teszt.

2017. ápr. 29. 14:36
 12/41 anonim ***** válasza:
Nekem most az xepilen semmi sem látszott, mig a facelle halvány pozitív már! Sztem a te facelled erősebb lesz, mert az xepilen is látni! :)
2017. ápr. 29. 15:04
 13/41 A kérdező kommentje:
Bizakodó vagyok. Igazából azért éreztem,hogy tesztelni kéne,mert tegnap óta szúr a hasam. A kislányom 3 nappal ezelőtt reggel mikor felkelt,aut mondta kisbaba van a pocakban,nem tudom honnan szedte. Nincs még 3 éves :) Meg tegnap óta van nagyon sok,bő fehér színű folyásom. Azt hittem,hogy megjött amikor felálltam a székről,annyi jött.
2017. ápr. 29. 15:22
 14/41 anonim ***** válasza:

Hát bízzunk benne hogy a facelle is mutat valamit , mert en az xepilre mar nem adnék ... Nekem mostanában többször lett ilyen tesztem ! Sajnos nem vagyok / voltam terhes ! :(( kiábrándító !

En azt mondom hogy a holnap reggeli facelle el fogja dönteni , ha lesz rajta csík akkor van valami ott alakulóban ... Viszont ha nincs en a helyedben akkor is a facelle-nek hinnék !

Mivel nagyon korán tesztelsz igy meg meg semmi sem biztos sajnos ...

Drukkolok, majd írd meg mi lett az eredmény !

2017. ápr. 29. 15:31
 15/41 A kérdező kommentje:
Jelentkezem reggel a másik teszttel,hogy milyen lett.
2017. ápr. 29. 15:35
 16/41 anonim ***** válasza:
Szerintem a Facelle megmondja a tutit nagyon jo teszt szerintem,az x epill megbizhatatlan.
2017. ápr. 29. 15:52
 17/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor volt meg utoljára? Nekem ma egy hete késik és 4napja ugyanilyent teszteltem, később volt peteérésem kb 5 nappal...

Nekem márc. 25 volt

Szurkolok neked és magamnak is :)

(Én már 2napja szedem a progit, első babánál bevéreztem 9.héten, másodikat elvetéltem)

2017. ápr. 29. 16:02
 18/41 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 29. 16:09
 19/41 anonim ***** válasza:

18. komment az eredeti fotó, és telefonos képszerkesztővel átettem ilyen negatív félébe, itt látszik a legjobban:

17-es vagyok

[link]

2017. ápr. 29. 16:11
 20/41 A kérdező kommentje:
Április 5-én jött meg. 2-5 között nem várom.
2017. ápr. 29. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!