Mi van mostanában a facelle tesztekkel?! Mindegyiken van valamilyen csík?
Két napja késik. Csináltam egyet tegnap, amin megjelent egy nagyon halvány második vonal időn belül. Azt gondoltam, mára erősebb lesz, ha tényleg van valami. Kettőt használtam el, egy vizeletsugarast és egy tesztcsíkot. Az első teljesen fehér, a tesztcsíkon viszont megint van leheletnyi vonal. Ez is időn belül jött ki. Képen nem is nagyon látszik, élőben viszont nem kell meresztgetni a szemem, hogy lássam. Most akkor vajon melyik az érvényes??? Vagy ezek az utóbbi időben ilyenek? Csináltam már nem egy facelle tesztet, de mindig egyértelmű volt. Ilyen rossz lett? Itt a kép:
Szia!
Én is csalódtam már ebben a tesztben, nekem kicsivel erősebb csíkot produkált és sajnos nem volt baba.
Szinte mindig van rajta száradási csík! Ne foglalkozz vele, ez még negatív.
Nagyon érzékeny teszt, már egészen kevés hcg jelenléte is elég, hogy egyértelműen pozitív legyen. Ha forgatni és nézegetni kell, akkor negatív.
Ilyen egyszerű.
A facelle tesztet 5 perc után nem kell/szabad nézni.
te mikor kezdted el látni a csíkot? Mert a fotón az látszik, hogy már megszáradt amikor készítetted,
egyébként így képen nem igen látni... de persze élőben más.
Nekem most ilyen lett a facelle tesztem.
és kb 1 percnél fotóztam :
Hát kiváncsi vagyok... pár nap múlva újra tesztelek... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!