A következő kérdésben kérném a segítségetek. Lehetséges a leírtak alapján, hogy baba lehet a dologban?
Baba nem biztos de szekrekedes tuti van a dologban.
Alhas bal oldalt az bizony szekrejedesnel fajdogal.
nézd, azt írtad
"Most május 1-én a 26.napon jött meg" tehát ma még a 22. napon vagy csak.
"Múlt héten hétfőn kicsit fájdogált a bal petefészkem meg alul a hasam. Aztán múlt héten kedden mikor hazaértem pisilés után a wc papíron észrevettem egy kis foltot"
Ez lehetett a peteérésed szerintem. Tehát nagyon jó, hogy így szorgoskodtatok azokban a napokban.
Az hogy fáj a hasad az valóbvan lehet kismillió dolog miatt, ne törődj vele, vegyél be rá magnéziumot, azonban terhes még ténylegesen nem lehetsz ezek alapján. Gyakorlatilag ma még csak 6 max 7 nappal lehetsz a peteérésed után ha az a pötty az a peteérésedet jelezte, nem mellékesen az a tény, hogy éppen a ciklusod (várható) felében jártál akkor, az is ezt támasztja alá.
Nos, ha nagyon nem bírsz magaddal a hétvégén egy érzékeny teszttel már lehet jutsz valamire (sajnos azt kell hogy mondjam hogy kevés esetben mutat a 12. ovuláció utáni nap előtt a teszt bármit is, de ha nem félsz a negatív tesztektől akkor tehetsz próbát)
Ha nagyon aggaszt csinálhatod ezt vagy június első hetéig várjál és ha nem jön meg akkor teszteljél sima hagyományos érzékenységű patikai teszttel vagy drogériással (stb) vagy menj el orvoshoz (bár semmit nem fog szerencsétlen látni kb júni 15ig még akkor sem ha terhes vagy max elküld HCG vérvételre ami még mindig nem garantálja neked a későbbi szívhangot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!