Mennyit pihentek anyukák? Van segítségetek?
Nekem ugyan nincs rá szükségem pedig jönne anyám is meg anyósom is, de nem vagyunk egyformák. Nyugodtan fogadd el a segítséget nincs benne semmi rossz. Ne érezd kellemetlennek :) Pihenj amennyit csak tudsz és hidd el gyorsan erőre kapsz :)
2 hetes kislány anyukája
Fogadd el a segítséget! Nekem semmi segítségem nem volt,még a páromnak se tudott szabit kivenni.Anyósom volt itt 1 napig mikor hazajöttünk a kórházból,elég is volt az okoskodásából meg a segítségéből ami abból állt ,hogy a gyereket fogdosta ,meg azzal idegesített ,hogy tápszert kéne neki adom.Arról nem is beszélve ,hogy itt volt míg a kórházban voltam és olyan por meg rumli várt haza,hogy elküldtem a párommal vásárolni és kitakarítottam ,még a szőnyeget is kikeféltem! Nekem császárom volt,fájt a sebem így inkább le se feküdtem ,köhögni alig bírtam ,nagy wc-ni nem mertem mert annyira fájt.De minden nap kitakarítottam ,sétáltam a kutyákkal .A legrosszabb az volt,hogy volt ,hogy délután 2-3 órakkor ettem ,mert akkor lett rá időm. De nem mindenki olyan ,mint én. Én eleve úgy álltam hozzá ,hogyha nem első gyerek lenne akkor is el kellene látnom a többit és a háztartást. 2 hét után már nem volt folyásom és a sebem se fájt.
Ha te nem ilyen "segítséget"kapsz akkor fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!