Anyukák, akiknek nem olyan fittek, nincs segítségetek és van babátok, hogy telik a napotok?
Hat, a rosszabb éjszakák után elég nehéz fittnek lenni. Ilyenkor előfordul, hogy nem főzök, vagy csak kikapok valamit a fagyasztobol. De amúgy nincs gond, főleg mióta enyhébb az idő. Így délelőtt elmegyünk vásárolni, utána kicsit kint maradunk, és delutan is ki tudunk menni. Sokkal könnyebb így. Egy eves az én gyerkocom is amúgy. :)
Néha ugy érzem, felkelni sincs kedvem, de mivel muszáj, nincs választási lehetőség. :)
Szintén 1 éves a lánykám és 13 hetes kismama vagyok... Gondolhatod!:)
Energiám az a béka feneke alatt!
Éppen tegnap panaszoltam a barátnőmnek, hogy lelkiismeret-furdalásom van mert úgy érzem nem állok helyt,nem főzök minden nap és a lánykám is sokat játszik egyedül, sokszor ahhoz nincs erőm, hogy képeskönyvet nézegessek vele:(
Délelőtt mosás-takarítás-néha főzés, picit öltöztetem,etetem, pelenkázom, játszunk kicsit, majd ülök a kanapén és nézek ki a fejemből mert annyira elfáradok, hogy lépni sincs erőm és csak arra várok,hogy dél legyen és picur lefeküdjön.
Ilyenkor én is gyorsan lefekszem, fél 3-kor ébred, ebédelünk és kimegyünk sétálni. Este jön haza apa, akkor picit könnyebb.
De jön a jó idő, a terhességnek is a nehezén lassan túl vagyok, remélem energiám is több lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!