12. napon nem láttunk tüszőt? Ne is számítsak peteérésre?
egyáltalán nem látott semmit, máskor a 16.napon már 17-19mmes tüszőket látunk.
vetélés jután vagyok 2 héttel, most clostit nem kaptam, majd 2 hónap múlva. Addigis próbálkozhatunk,mert nem volt szükség befejező műtétre.
van értelme ovutesztelni? tegnap majdnem pozi volt( délelőtt csináltam, máskor este lehet h amugy pozi lett volna) de ha belegondolok ez lehetetlen? 5 nap alatt megtörténhet h normális peteérés van és tuszőrepedés is? ma tök negatív ,hómező a teszt
köszi
Sajnalom a vetelest. De mostmar nemsokára a kezedben tarthatod a babátokat.:)) Koszonom h irtal es a sok-sok tanácsot! :)
Remelem hamar sikerul es nem kell megint 8-9 hónapot várakozni.:(
Ovutesztrol annyit, h en is rendelem. Vannak tesztcsomagok es azokkal meg olcsóbb!:-)
En du es este szoktak csinalni.:)
Szia hcg tesztelten ahogy doki kerte h kontroll utan egyet csinaljak az pozi lett de kozben az ovutesztem is ma extraaa pozi! Valszeg kesoi pé ,mert 21.napon vagyok. A teendom h hnap estetol utrot kell szednem hátha életképes a pete. Doki szerint veteles utan ez normalis es ugyanannyi az eselye h eletkepes pete lokodik ki mint amugy.:) drukkolj!!
Na teszunk erte delután 😊😊😊 meg tegnapelott voltunk együtt!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!