Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. napon nem láttunk tüszőt?...

12. napon nem láttunk tüszőt? Ne is számítsak peteérésre?

Figyelt kérdés

egyáltalán nem látott semmit, máskor a 16.napon már 17-19mmes tüszőket látunk.

vetélés jután vagyok 2 héttel, most clostit nem kaptam, majd 2 hónap múlva. Addigis próbálkozhatunk,mert nem volt szükség befejező műtétre.

van értelme ovutesztelni? tegnap majdnem pozi volt( délelőtt csináltam, máskor este lehet h amugy pozi lett volna) de ha belegondolok ez lehetetlen? 5 nap alatt megtörténhet h normális peteérés van és tuszőrepedés is? ma tök negatív ,hómező a teszt

köszi

2017. máj. 21. 19:01
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nyálkahártya 5.8mmes volt, máskor és amikor sikerült ,akkor 16.napon 7,5 mmes volt kb. azt mondta nem rossz de folytassam az e vitamint
2017. máj. 21. 19:02
 2/13 anonim ***** válasza:

12. napon nem volt nekem sem soha semmi. Állandóan lemeddőztek a dokik. (legalábbis amíg nem volt saját dokim)

16-18. nap repedt mindig 28-29 napos ciklus mellett. Clostyval is, anélkül is. Legalább 10 ciklusban jártam follikulometriára, alacsony volt az ösztrogénem és kicsit a progim is. Nagyon sajnállak hogy elment a babád, de ne agyalj a petéken. Menni fog. Szerintem tesztelj az LH-tesztekkel még pár napig.

2017. máj. 22. 14:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Szia. Kozben volt olyan tojasf. szeru nyákom! Szval mar elfelejtem inkabb! Majd lesz ugyis :) mi egyutr vagyunk igyis -ugyis!!:)
2017. máj. 22. 16:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát az a nyák nekem vagy volt vagy nem, na meg nekem volt mensi előtt is, és olvastam vmelyik könyvben hogy akkor is van egy ösztrogéncsúcs a ciklusban ami miatt van olyan nyák mielőtt megjön. Lehet ez a ciklus hosszabb lesz, a másik hogy azért elég sok hormon ürül most ki belőled, szóval bármi lehet, lehet éppen az, hogy fel vagy turbózva hormonálisan és azonnal összejön (egy bnőm így járt és nagyon szép kislánya lett pont egy éve) és az is lehet hogy egy kicsit szokatlanul hosszú ciklusod lesz késői pé-el most, aztán meg összejön a köviben. stb sb.
2017. máj. 22. 16:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a segitseged. Nekem eletemben ez a második alkalom tényleg ,hogy látom ezt a nyákot. Sose volt foleg gyógyszer nélkul.:)

Orulok nagyon , hogy írtál!:-)

2017. máj. 22. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit, nagyon sok sok kérdésem volt nekem is annó és sokszor sehonnan nem kaptam segítséget csak azzal juthattam egyről a kettőre a kérdéseimmel ha átrágtam magam csomó infón aminek a fele sem vonatkozott rám.

Én vezettem a hőmet is, néztem nyákot, méhszájat. (lehet valakinek ez undorító mert láttam már hogy ezért leosztottak valakit de hát ez van, a babáért mindent... minek tagadjam már le így utólag)

Nézett a doki, kaptam progit, volt ott már minden. Igazából nekem az átjárhatósági nem volt meg de neked az meg tök felesleges mert sikerült egyszer már. Nekem még az aszpirin protectet ajánlották anno, na azt szedtem az elején az utró mellé. Állítólag az segít a beágyazódásban. Lombikosoknak is adják. Hát az utrót meg én azért kaptam h ne menjen el a baba, mert volt előtte egy gyanúsan alacsony progim de nem sokáig kellett használnom, talán a 10. hétig és akkor sem sokat (1 szemet).

Nem tudom nálad mi volt az oka annak hogy elment a babátok de azért ezt a progeszteronos utrogestan kúpot lehet én kérném legközelebb a helyedben. :S hátha..

2017. máj. 22. 18:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszonom h ezt leirtad

Hat akkor leirom h nalam is volt sok minden csak nem szeretem leirni... igy sosem szoktam.Nem tartom fontosnak részletezno

Clostilbegytet szedek es utrot 2x1 et a tuszorepedes utáni naptól! Utobbi 5 honapban havi 2-3 szor voltam dokinal pé kovetésen meg cisztát nézni h elmult vagy sem. Hormonoknal minden rendben de a biztonsag kedveert adott utrot ne azon muljon. Aztan a negativ vercsoportom miatt injekcio kellett de nem adott mert megnézeti h biztos h negatív-e. Szval ha az akkor ad! Homerozok es veteles elott neztem a mehszajam azota nem szoktam. Meg lh tesztelek!:) tornazok es sok-sok vizet iszok meg E vitamint szedek napi 400mgt a 21.ciklusnapig!:) na meg pre seed sikositot használunk , parom fer 14et szedi!

Neked van mar gyereked?:)

2017. máj. 22. 18:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint nem nálam volt a hiba. Mert nem ugy ment el h minden oke volt vele es csakugy verezni kezdtem. Nem is fejlodott 3mmes petezsakom volt 5+nál. Es hcg is csokkent.
2017. máj. 22. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:

félkész. :) 25 hetes vagyok.

én is csináltam diététát, volt rossz pajzsmirigyes ultrahangom, jó hormonnal, volt cisztám, felfázás, kórház, egy feltételezett vetélés, rossz nemi hormonok, closty 3 hónapig. Egy inszem, aztán a párom eredményei egy betegség (legalábbis azt hitték) kapcsán megromlottak, így jött volna a lombik, de végül egy értelmes urológus azt mondta hogy lehet nem a gerincére szedett gyógyszerek miatt lett ennyire rossz a második éves spermavizsgálata hanem más szervi oka van és ő jobban megnézné. Így is volt, műteni kellett, mindeközben a clostytól meg a repesztőktől a májfunkcióm teljesen leromlott. Abba kellett hagyni az egészet, kiborultunk és akkor jött a diéta, a kíméletes életmód és a várakozás, tesztelést az önelemzést a hőmérést csináltam, de gyógyszereket én akkro nem kaphattam, viszont úgy terhes lettem simán. Mi sem értjük de örülünk.

Igen amúgy én is csináltam ovutesztet is, csináltam úgy is hogy egész hónapban minden nap (még jó, hogy ebayen nem drága az a sz*r). Van ahol a neten azt írják elég kétnaponta mert előtte ha teljesen negatív abból nem lesz másnapra pozi. Tök kamu. Nekem volt hogy nem volt egyszer sem pozi meg olyan is hogy egyszer egyik nap semmi (hómező) aztán másnap délután full pozi. Ezt ki kell mindenkinek tapasztalnia

2017. máj. 22. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem pont így volt az egyszem vetélésem. most lenne egy éves. :S Akkor 6. hetet nem sikerült elérni, azt mondta a dokim valószínű nem lett volna egészséges. Na de most, semmi kis vérzés, én tökjól vagyok szóval fel a fejjel!!! nagyon várom már hogy szép nagyra nőve a kezemben tarthassam.
2017. máj. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!