Általában 26 naposak a ciklusaim (ha beleszámoloma barnázgatást)! Mikor számítsak a peteérésre?
(mikroszkóp nem mutatta még.. , pedig néztem a 14, 15 napon. Lehet, hogy lecsúsztam róla? )?
Már a 4. naptól próbálkozunk, de ha lenne valami, akkor már látnám a mikroszkópon is, nem ?
vagy nem volt még...
ne nézegesd ezt,csak szeretkezzetek sokat.két naponta legalább.akkor mindig meglesz az esély,ha van peteérésed.és nem kell ellenőrizni.úgyis jönni fog a baba.sőt!hamarabb!!!
Szia,
Én a mikroszkóppal a 11-14. nap között nézegettem a nyálamat hátha páfrányos lesz.Ugye csak egy nap a peteérés, és azt mondják, hogy a menzesztől számított körülbelüli 13. napon.Hozzáteszem kiderült, hogy nekem nem is volt peteérésem.Hogyha ezt tapasztalod, akkor a dokinak mond, ő úgyis látja majd, hogy volt-e vagy sem ha nem akkor ad majd gyógyszert ami hormon mentes.
15 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!