Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az előbb láttam társkeresőn...

Az előbb láttam társkeresőn egy elég meglepő női profilt. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A profilon az alábbiak szerepelnek egy egész helyes, 35 éves nő adatlapján:

"Bemutatkozás

Sziasztok. Tobbes szexre keresek ferfiakat. A tobbes nem 2 ot jelent. Diszkreten szeretnek teherbeesni de anonim maradni. Nem ferjet keresek. Nem szeretot. Nem az eltartom. Es nem apukat. Kizarolag tobbes es nevtelenseggel. Ne szaxcsatakrol almodjatok. Nem vagyok ebbe jartas. Elso alkalom lenne es okkal es hozza teszem nem rendszeres."

Ti mit gondoltok erről?

ma 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Semmit. Felnőtt, független nő. Ahogy a jelentkező férfiak is azok. Egészségükre.
ma 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolom, hogy fujj.
ma 17:27
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Írj neki, hogy lombikkal könnyebben meg tudja oldani ;)
ma 17:37
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Hát pont, hogy így könnyebb megoldani.
ma 17:40
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
A lombikbébi program hosszadalmas és macerás. Így egyszerűbb. Főleg ha volt már több sikertelen próbálkozása is.
ma 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Elég sok nő akar így teherbe esni. Nem kell ezen meglepődni
ma 17:57
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok, anya, maximálisan megértem az érzést, amikor az ember vágyik egy babára. Nekem szerencsém volt, mert ez az érzés egy stabil, szeretettel teli kapcsolatban (házasságon belül) kapott el, de ha éppen úgy jönne, hogy nincs senkim... És ha még az idő is sürgetne, mert azért nőként sajnos nem áll rendelkezésünkre a világ összes ideje, akkor bizony simán lehet, hogy én is hasonlóan állnék hozzá. Mindegy, kitől, mindegy, hogyan, de valahogy legyen. A lombik nem igazán út egyedülálló nőnek, aki meg szülni akar, annak az örökbefogadás sem vigasz kifejezetten. Amit, megjegyzem, egyedülállóként szintén kb lehetetlenség végigvinni, hiszen a várólistán a legutolsó helyre kerül aki fiatal és nincs párja. Szóval jah, szerintem egyáltalán nem olyan vérlázító a dolog. A vágy egy baba után iszonyat erős, akiben felébred, annak felemészti a mindennapjait, az összes éber gondolatában ott motoszkál, nagyon nehéz ettől szabadulni. Mármint nyilván van ennek egy íve, akiben felmerül, és egyből össze is jön, az nem érzi teljes erejében, de aki szeretne, de vagy nem sikerül, vagy nincs kivel összehoznia, annak minden egyes hónapban egyre erősebb és rosszabb megélnie. Nyilván van, aki feladja a hiábavaló várakozást, és inkább összefekszik egy(több) random pasival, megadott időben, hogy maximalizálja az esélyeit.
ma 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nemi betegségekről valószínű nem hallott még. HPV a minimum ilyenkor.
ma 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Ilyenekre nem igényes férfiak fognak jelentkezni, hanem a legalja, minden lében kanál férfiak, akik már hozzá vannak szokva, hogy védekezés nélkül mártsák bele bárkibe, akár közvetlenül egy másik férfi után.

Durva fertőzéseket és egyéb nemi nyavalyákat hamarabb kap el, mint ahogyan teherbe esne szerencsétlen.

ma 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Hát kövezzetek meg, de én szívesen segítenék ilyen nőknek.

Én meg olyan nőt nem találok, aki még akar szülni, és vágyik kapcsolatra is.

39/F

ma 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!