Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az előbb láttam társkeresőn...

Az előbb láttam társkeresőn egy elég meglepő női profilt. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A profilon az alábbiak szerepelnek egy egész helyes, 35 éves nő adatlapján:

"Bemutatkozás

Sziasztok. Tobbes szexre keresek ferfiakat. A tobbes nem 2 ot jelent. Diszkreten szeretnek teherbeesni de anonim maradni. Nem ferjet keresek. Nem szeretot. Nem az eltartom. Es nem apukat. Kizarolag tobbes es nevtelenseggel. Ne szaxcsatakrol almodjatok. Nem vagyok ebbe jartas. Elso alkalom lenne es okkal es hozza teszem nem rendszeres."

Ti mit gondoltok erről?

tegnap 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Szinte látom, ahogy a terhességi teszt mellett ott figyel majd a Canesten kombi is a kosárban.
tegnap 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Erősen remélem, hogy kamu, vagy a te kérdésed, vagy a nő profilja. 8-as miért van lepontozva? Nagyon is jogos, amit felvet. Ez lenne az első gondolatom, hogy vajon mit kaphat el a "lelkes" adományozóktól, a második pedig, hogy milyen genetikai hátteret (örökletes betegségek). Nyilván nem egyetemet végzett, makkegészséges élsportolók jelentkeznének egy ilyen hirdetésre.
tegnap 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ilyen kérdésekre az épp kanos, fétises férfiak ugranak, és nekik illúzióromboló, ha f...verés közben valaki bedobja a nemi betegség témát.

Magára igényes, felelősségteljes nő nem megy bele ilyenbe, ez perverz férfiak álma.

tegnap 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
35 éves semmi garancia, hogy egyből terhes lesz egy ilyen parti után…
tegnap 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye aki ebbe belmegy. A nő bármikor kérhet majd gyerektartást tőle.
tegnap 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
15-ös: aztán hogyan? Személyigazolványt is másoltat velük az aktus előtt? :D (Csak elméleti a kérdésem, nincs olyan idióta nő, aki így akarna teherbe esni). 12-es vagyok.
tegnap 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Valamilyen felületen kommunikálniuk kell (itt pl a társkereső az adott felület). Én hülye vagyok az informatikához, de biztos vagyok benne hogy meg lehetne találni valahogy az illetőket akikkel írogatott (pl IP cím alapján). Azért az internet nem felejt. Az egy dolog hogy megadhatsz kamu nevet vagy maradhatsz névtelen a többi felhasználó szemében. De ha kell akkor hozzáértők elő tudnak keríteni ha nagyon akarnak. Onnantól meg már csak dns teszt kell az összes partnertől. A vesztes meg perkálhat 18-25 évig. Drága dugás.
tegnap 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!