Megis mit szamitsak ilyenkor a ciklus elso napjanak? (Hormonvizsgalat miatt kerdezem. )
Vervetelre kell mennem a ciklusom 3-5 napja kozott. Maskor teljesen egyertelmuen megjon a mensim, nem pecseteltem soha elotte, az elso nap a legerosebb.
De tegnap napkozben elkezdtem verezni, ami el is mult, csak pecseteles volt kb fel oran at, aztan semmi. Ma ugyanez.
Nem tudom, hogy most mit csinaljak, mert ha ezt mar mensinek veszem, akkor holnap mar mennem kellene a laborba. Attol is felek, hogyha tovabb varok es megsem indul be rendesen, akkor lemaradok rola.
Mar lassan harom honapja megkaptam a beutalot, de eloszor nyaralas miatt nem tudtam menni, azutan pedig munka ugyben elutaztam, erre most meg ez...
Ti mit csinalnatok?
Szia!
Én pont egy hónapja voltam nődokinál, és nálam pl az nap amikor meg kellett volna jönnie akkor egy kis pirosas, de inkább barnázás volt két napig és csak utána jött meg rendesen a havim. Erre a doki azt mondta hogy azt kell figyelembe venni amikor rendesen megjött...De egyébként ha elmész a vérvételre és rákérdezel ott attól aki veszi a vért tuti meg tudja mondani neked. És akkor biztosra mész... ;) Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!