Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

P.Petu kérdése:

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Nagyon félek, ezért normális válaszokat kérnék! A többi a leírásban!

Figyelt kérdés
Ugy döntöttünk a párommal, hogy kiprobáljuk óvszer nélkül, hiszen akiket ismerünk mind anélkűl csinalják.Nem is ment el bennem, Itt a probléma az volt h miután kivette és elment nem mosta meg csak megtörölte, aztán megint csinaltuk egy kis ideig.Ez történt 13.-án es kb akörűl szokott megjönni, most 18.-a van. Jövőhéten veszek tesztet, de nagyon remélem nem vagyok terhes 17 évesen! Szűlni nem szeretnék az abortusztol nagyon félek! Anya ha megtudja megöl..

2017. máj. 18. 13:51
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Igen és nem vagyok terhes hálistennek!:)
2017. máj. 31. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!