Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy így kikerekedet...

Normális, hogy így kikerekedett a hasam? Terhes lennék?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek. Első szemtől simán csináljuk. Viszont 2 hétig nem ment el bennem, azóta elmegy.. Már 2x megvolt a megvonásos vérzésem de olyan furán érzem magam.. A hasam kikerekedett.. De nem meghiztam, mert nem zsír hanem rendes kerek lett és kemény mint egy 3-4 hónapos terhesé... A tabit 56 kilóval kezdtem... Jelenleg 54-55 között vagyok de érzem valami nagyon nincs rendben ... Szúrnak a melleim, és dudorodik a hasam.. Ilyen létezik!?! Van, hogy kaja után émelygek.. Tesztet 1 hónapja csináltam az negatív lett.. Emellett pár hete nagyon erős szagundorom van,sokszor öklendezek erős szagoktól. Pár nap múlva kell menjek ellenőrzésre, uhra. Mire számítsak,? Ugye nem lehet baba tabi mellett? Nem hagytam ki egyet se. Antibiotikumot nem szedtem. Néha vettem be fájdalo.csillapítót volt,hogy fájdogált a torkom vagy a fejem. (cataflamot szedek)
2016. nov. 9. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem vettel most tesztet? Ez alapjan barmi lehet.

Kep nincs a hasadrol egyebkent?

2016. nov. 9. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Erősen gondolkozok azon, hogy vegyek e holnap.. De akkor meg kb mindegy lenne, mert pár nap múlva így is úgy is kell menjek dokihoz.. Csak nem akarok hideg zuhanyt:S
2016. nov. 9. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hormon probléma is okozhat ilyen tüneteket.Lehet a gyógyszer kicsit felborította a hormonháztartásod.
2016. nov. 9. 20:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges:S
2016. nov. 9. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tesztet 1 hónapja csináltál és az negatív lett, akkor a hasad biztos nem a terhességtől kerekedik. Csinálj még egy tesztet ha nagyon aggódsz, de szerintem felesleges, úgyis mész az orvoshoz, mqjd ő megnézi mi újság
2016. nov. 9. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó a tabletta,azért vannak ilyen kellemetlen tünteid.
2016. nov. 9. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha Terhes is vagy az első 12 hétig puffadás látszik után elmúlik a puffadás.. Majd 16. Héten emelkedik ki a méh a medencéből ezután kezd el nőni a pocak.. Szóval ha Terhes lennél már régen késne a menzid pár hónapja és elég erős pozitív teszt lenne a kezedben.. Úgye azt nem gondolod hogy rögtön el kezd nőni a hasad. A leírtak alapján inkább hormon probléma.. De csinálj egy terhességi tesztet és menj el nőgyógyászhoz!!!! 31 hkm
2016. nov. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!